lördag 27 februari 2010

Trassligt värre

Vi har trasslat till det! Mest matte, förstås.

Vi har lite då och då upptäckt kommentarer som tillkommit några dagar efter att inlägget skrevs. Då har vi kunnat ge ett (mycket försenat) svar på kommentaren. Andra gånger har vi inte sett dessa nytillkomna kommentarer. Av den anledningen, och bara av den anledningen, har vi inte svarat på de kommentarerna.

Nu har vi förstås inte fått storhetsvansinne och tror att er tillvaro står och faller med om vi ger ett svar på er kommentar. *fniss* Men vi vill själva väldigt gärna jama tillbaka till de som lämnar kommentarer.

Dessutom anser vi det vara väldigt ohyfsat att inte svara på inte bara en, utan två, vänliga förfrågningar om hur det gått med gammelmattes hand. Förlåt, Bie-katterna. Och jo, gammelmattes hand är mycket bättre. Tack för omtanken!

För att undvika situationer framöver där vi missar kommentarer, har vi lagt in kommentarsgranskning för kommentarer till inlägg äldre än en dag. Åtminstone tror vi det. Med tanke på att det är matte som sköter blogginställningen så får vi se vad som händer. Alltid trevligt med överraskningar.  Hoppas att det inte avskräcker er från att kommentera. Vi tycker det är sååå roligt att jama med er andra.

16 kommentarer:

  1. okey,då får vi hoppas att ni inte missar några kommentarer nu då.
    /tass

    SvaraRadera
  2. Pip och Murre - det hoppas vi verkligen! Värsta missen (som vi har upptäckt, alltså) var en kommentar lämnad för fyra veckor sedan. *suckar* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Ni tog jamen ur min mun. Det är så jag också tänker. Jag skäms om jag inte svarar på kommentarerna snabbt som ögat.
    Det är jättekul att jama med er med!

    SvaraRadera
  4. Tror det är likadant för oss alla!Klart man vill svara på vad komisarna skriver, men ingen är ofelbar inte en vi! Skönt att det är bättre med gammelmattes hand! Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Sippo - visst är det pinsamt om man missar något? Det är ju verkligen inte med avsikt som man "nonchalerar" någon. Usch, hoppas ingen uppfattat det så! *ryser* Vi vill ju så gärna jama med alla snälla bloggkatter. Och snälla vovven Trassla, förstås. Tass!

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco - det har ni rätt i, det är förstås lika för alla. *tröstad* Man blir bara så rädd att andra miss-uppfattar en när man inte svarar. Vi är så glada för att gammelmatte blivit bättre! Tasskram.

    SvaraRadera
  7. Känslan av att man inte svarar på nån kommentar tror jag vi alla har, men jag tror också att alla inser att sånt händer ibland. Det har ingenting med kommentaren i sig att göra, utan ibland blir det bara så. Jag har ännu inte brutit ihop för att nån inte kommenterat mitt svar, fast man vet ju aldrig... Nåja, det är i alla fall roligt att höra att gammelmattes tass är bättre. Hoppas hon inte råkar ut för nåt liknande igen.

    SvaraRadera
  8. Ingen fara, vi förstår att man inte alltid hinner svara på kommentarerna med en gång. Skall de vara sådana krav på att alltid kommentera och svara på sekunden så blir de inge kul att göra de alls tycker ja. Man får ha lite förståelse tycker ja.

    Nosbuff

    SvaraRadera
  9. Kattson - visst kan det ske misstag ibland, förargligt men sant. Hoppas undvika en del med granskning av kommentarer till äldre inlägg. Kattbitna mattetassar tror och hoppas vi var en engångsföreteelse. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  10. Nea - nej, inte kan man kräva kommentarer och svar, för då blir det inget roligt!

    Vi tänkte mer på att vi missat kommentarer helt och hållet, därför att de ligger i anslutning till ett några dagar gammalt inlägg och det är sällan man "bläddrar tillbaka". Det kan kännas lite förargligt när någon skriver något och så ser man det aldrig.

    Kanske är det bara vi som upplever det som ett problem, och inte den som skrivit kommentaren, men vi vill ändå gärna läsa alla kommentarer. Äh, nog jamat om det! Hoppas vi är överens om att man kattenterar när man vill och när det känns roligt? *buff* tillbaka.

    SvaraRadera
  11. Vi tycker det är roligt att jama med er också! Ni skriver alltid så fina kommentarer :) Men man förstår ju att man som katt inte alltid har tid att svara på kommentarer. Det måste ju finnas tid att sova och äta också! Och gosa..

    SvaraRadera
  12. Tina - tack. Och du har alldeles rätt! Gos tar mycket tid. Sova, mat, jaga myntamöss, göra tassikyr - hur ska man hinna med allt egentligen? ;)

    Vi gillar såklart att jama med dig med. Fast ibland tappar vi nästan målföret när vi tassar över. Sååå fina bilder jämt!*kurr*

    SvaraRadera
  13. Det där känner man igen! Ibland hittar jag inte kommentarer förrän flera dagar efter *pinsamt* men jag har ingen funktion som visar nya kommentarer utan får helt enkelt "leta" mig fram bland alla kommentarer, kanske ska börja göra som er pojkar och svara direkt i kommentarsfältet :) Ni missar väll inte att delta i min tävling?! :)

    Kram/Em

    SvaraRadera
  14. Em - det är nog väldigt lätt hänt att missa kommentarer, för det låter som alla känner igen situationen. *lättat* Helst skulle vi vilja svara direkt i anslutning till kommentaren (som bl a Sippo och Wikki gör) men den funktionen finns inte hos oss. Ååå, en tävling? Den måste vi tassa över och kika på! Tass!

    SvaraRadera
  15. Voffsan!
    Matte säger att det inte får bli något tvångsvoffande från vår sida heller, trots att det är så förvoffat trevligt att få respons.
    Vi vill inte heller att någon ska bli "putt", men mattes ork och tid skulle inte ens räcka till det viktigaste (någon med fyra tassar, gissa vem???) om det ska kollas och kommenteras ständigt och jämt.

    Jag *slick* gillar er alla kissekatter *vift vift vift*, det får ni mitt hedersvoff på!

    Trassliga Trassla, fnissvoff...

    SvaraRadera
  16. Trassla - något tvång på voff och jam vill vi inte veta av. Då försvinner allt det roliga! Ibland orkar och vill man kommentera, ibland inte. Vi hoppas bara att vi inte missar någon kattentar längre.

    Vi gillar dig skarpt, Trassla! Nu ska vi tassa över till dig och kika vad du har voffat om idag. Kurr och burr.

    SvaraRadera