torsdag 4 februari 2010

Konst på hög nivå

I kväll har vi haft konstnärlig temakväll. Den inleddes med skulptur. Lämpligt material var toapappersrullen. I vårt tycke är den oändligt mycket mer tilltalande nu! Rasmus stod för formgivningen. Rullen har ett abstrakt mönster, som består av oregelbundet utformade perforeringar. Liknar faktiskt exklusiva spetsmönster och fina brodyrer. Sånt får man betala dyra pengar för. Men tänk, matte fick det helt gratis!

Ha! Vi lyckades smita fram till buketterna med kattgräs! Då kunde vi ägna oss åt den traditionsfyllda kattliga konsten att omarrangera en bukett. Även här nådde vår konst oanade höjder. Betänk att vi bor nio trappor upp. Det måste man väl jama är konst på hög nivå?

Findus: Mmm. *sniffar lyckligt*Nästan lika gott som kattmynta.
Isak: Bladen var inte dumma heller. Ska du inte prova, matte?
Rasmus: De pyttesmå blommorna krasar så roligt när man tuggar på dem. Lyssna! *tugga, tugga*Matte blev lite förnärmad. Men då får hon väl plantera riktigt kattgräs åt oss. Vi hjälper så gärna till!

8 kommentarer:

 1. Ni borde ställe ut era alster på Kattionalmuseum. Det här borde allmänheten få se. Vilke konstnärer ni är!

  SvaraRadera
 2. Fankattiskt! Vi tycker att själva katten i bilderna är pricken över i så att säga. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. hi hi, er hjälpsamhet visar inga gränser. Er människa borde vara glad att ha er som hjälpande tassar. Jag är övertygad om att hon snart kommer att plantera kattgräs till er. *nosbuff*

  SvaraRadera
 4. Åh ni är så söta så ni skulle passa som vykort! :) Alldeles sådär sommrigt mysiga!

  SvaraRadera
 5. Jamars vilka konstnärer ni är. Det är verkligen konst på hög nivå.

  SvaraRadera
 6. Så stiliga bilder på er jämte den flerfärgade-kattgräs buketten. Er Matte måste bara ha tålamod med att en katt måste provsmaka en del saker som kommer in i huset, det är en kattlig lag att allt ska utforskas.

  Hoppas ni får eget grönt kattgräs snart.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Kattson - åååh, Kattionalmuseum... *suckar* Det vore något! Kanske ska skicka in något verk. Kurr och burr.

  Dui och Deco - ni har så rätt! En bild med en katt på kan aldrig bli en dålig bild. Det fanns ganska många prickar på golvet också när vi mumsat färdigt på kattgräset. *buff*

  Maya - vi ÄR verkligen tre snälla, rara och hjälpsamma katter. Ibland har vi trots det en känsla av att matte inte alltid förstår oss? Vi har jamat åt matte att hon måste plantera eget kattgräs åt oss när hon är så snål med det andra. Tass!

  SvaraRadera
 8. Em - vi jamar tack så mycket! *spinner* Önskar det VAR sommar, så vi fick sitta på balkongen och snusa på alla spännande dofter (genom nätet). Kurr och burr.

  Sippo - tackar! Vi var riktigt inspirerade igår! Vi hade gärna draperat om gardinerna också, men matte lade nosen i blöt. Tass.

  Puma - du har så rätt! ALLT som finns i lägenheten måste utforskas! Hur ska vi annars kunna bedöma säkerheten, så att inte matte klantar till det med grejerna? Bra att veta att det är kattlag på det! Vi hoppas att gräset växer riktigt fort. Nosbuff.

  SvaraRadera