söndag 14 februari 2010

Tonfiskbakelse

Isak: Mums! *slick*

Äntligen fick vi vår överraskning. En tonfiskbakelse med extra allt! Eller åtminstone räkor, en liten klick cream cheese och en slurk matlagningsgrädde. Gott!

Fast tror ni att matte har lärt sig att man måste vara snabb när det ska blixtras? Inte då. Och hur i hela friden kom hon på tanken att börja fota Isak? *hihi* Det gav ju oss andra tid för att nästan tömma våra fat!

Rasmus: Sluta blixtra, matte. Jag vill ha matro! *tugga, smask*


Findus: Sorry, matte. Har inte tid att titta upp! *slickar fatet*

Matte slet nästan sitt hår. *kollar* Jodå, hon har tjockt hår, så hon har massor kvar. Tror hon har börjat inse att det inte blir så väldans många tjusiga bilder där vi poserar. Inte som en del duktiga  tassografer har på sina bloggar. Snarare mest ögonblicksbilder. Men det får gå, det med.

Isak: Vid mina morrhår, utmärkt årgång på grädden! *slick*

Det var något skumt med Isaks portion. Den räckte jäääättelänge! Det var nog jätteräkor han fick?

13 kommentarer:

  1. Vilken lyx!Det vattnas i munnen..vilken gullig matte ni har.Vi tycker att hon tar fina bilder, vi har nästan alltid konstiga ögon på våra. Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Bilderna är ju fantastiska! Jag älskar när man fångar lilla slicktungan på bild, så sött! :D

    Lite blixtmaskin får man väl stå ut med när man får såna godsaker.. Det var ju en rejäl alla hjärtans dag-middag!

    SvaraRadera
  3. Dui och Deco - tack! Idag var det extra lyxigt! Så här mycket godsaker brukar vi inte få annars, men man får passa på att smaska när tillfälle bjuds. Matte är nog rar för det mesta. Fast hon har en del underliga idéer om tassikyr och annat. *buff*

    Tina - tack, det ÄR verkligen sött med små sträva tungor på bild! Nåja, blixtmaskinen störde oss inte alltför mycket. Faten blev tomma snabbt ändå. *kattleende* Nosbuff.

    SvaraRadera
  4. Vilket lyx med räkor och grädde! *dreglar* Bilderna blev ju jättebra. Det är oftast dom där ögonblicksbilderna som blir bäst. Husse fick ta mååånga bilder innan han fick in snitsen lite.

    SvaraRadera
  5. ja,grädde är gott...ska fråga matte om vi kan få en slick en dag..

    SvaraRadera
  6. Sippo - jättelyxigt! Nu är alla tre kattmagar trinda och mätta. Vi tycker din husse tar jättefina bilder. Vi får jama åt matte att öva lite mer! Tassen.

    Pip och Murre - grädde är mums för små kattungor. Hoppas ni får lite också! *kurr*

    SvaraRadera
  7. Vilka lyckokissar ni är! tonfiskbakelse *slick om nosen*
    Jag måste oxå jama om att det är ögonblicksbilderna som blir bäst! det där med att gå till tassografen är inget för mej.

    SvaraRadera
  8. Man blir nästan lite rörd när man hör att tvåbeningarn tror att man ska ha tid att titta in i blixmojängen när man får supergodis. Fast jag tycker det blev jättebra bilder ändå.

    SvaraRadera
  9. Vilka härligt smaskiga läckerheter! Och jättefina bilder. Det syns att ni njuter!
    "Kurr och mjurr!"

    SvaraRadera
  10. Maya - idag hade vi verkligen tur! Först skinka, egentassigt fångad. Sedan tonfiskbakelse. Mums! Så skulle det vara alla dagar. *drömmer* Jo, matte och vi tycker förstås också att ögonblicksbilder är fina och skojiga. Fast något foto att rama in vore kul? Tasskram.

    Kattson - klart man inte har tid att leka linslus när det finns så mycket smask att sätta tänderna i! Det borde matte också förstå? Kurr och burr.

    Chinook och Cherokee - läckert var jamet! Hoppas att ni vaknade upp från meduteringen och hann smaska i er någonting, ni med. Ni har alltid så fina bilder på er blogg. Vi får nog skicka matte på kurs till er. Nosbuff.

    SvaraRadera
  11. Mjau maju
    vi hittade hit via klosterkatterna, mjau
    tror inte vi har tassat in här tidigare, *Fniss*
    så mycket fin mat ni har ätit idag.
    Vi ska säga åt vår matte, att hon oxå gör lite gräddblandad godis åt oss, maju
    med både räkor, grädde och lite tonfisk, mums säger vi.
    Vi har oxå en blogg, så kom gärna och tassa in om ni vill, *Fniss*
    Här hittar ni oss:
    http://katternasblogg.blogg.se/

    Tassetass/
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    SvaraRadera
  12. Mums vilken fest! Snyggt serverat också, bästa servisen! Vi ska be matte göra såna bakelser när Pelle fyller år i april!

    SvaraRadera
  13. Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan - hej! Mjau, det blev en riktigt fin middag, men så var det ju vår dag. Mattes hjärtans dag! Hoppas att ni också fick något gott. Vi tassar gärna in hos er och hälsar på. Kurr och burr.

    Fjutten - fint ska det va´! Matte brukar jama, att man äter med ögonen också. Konstigt. Vi har kikat jättenoga, men ändå har vi aldrig sett henne göra det. Tassen.

    SvaraRadera