söndag 5 september 2010

Fullbelagt

Rädda sig den som kan! Idag har vi bara fått smyga undan så gott det går, för matte har rensat i sina pärmar. Denna aktivitet tycks medföra risk för att få en tom pärm eller gammalt kompendium flygande i skallen på en oskyldig kisse, om man råkar tassa förbi slänga-högen. *ryser* Vi förstår faktiskt inte vitsen med detta skyfflande med papper, för någon större förändring går inte att skönja. Fast matte verkar nöjd, och det får väl räcka med det. *suckar överseende*


Rasmus: Bäst att hålla sig ur vägen! *sträääck ut*

Isak: Vad ska´ru göra med blixtmojängen nu´rå? *nosar misstänksamt*

Findus hann inte riktigt med i svängarna när det gällde att ta betäckning, så han irrade omkring efter en säker plats. Han hade ju sett att Snuffe hittat ett så bra gömställe i köksskåpet. Tyvärr var det redan fullbelagt av diverse bakformar, köksmaskiner och andra onödiga skrymmande prylar. Stackars Findus fick vända på tassen.

Findus: Typiskt! Fullproppat med pysmonster. *mutter*

Så småningom hittade han ett jättebra gömställe. Det var så hemligt, så matte har inte lyckats hitta det ännu. Det ni,  är de allra bästa platserna!

14 kommentarer:

 1. Detta stökande hit och dit och att de är så fantastiskt nöjda efteråt. Konstigt, alla saker är bra där dom är och ska inte flyttas på. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj, det låter ju farligt det där med flygande pärmar. Ni får skaffa hjälmar om inte matte lugnar ner sig lite. Bjud henne på lite kattgräs.
  -Sippo
  Findus, jag tykker jamarsynd om deg som inte fikk plats i skåpet på grund av pysmonstret. Ja' tykker faktiskt att din matte kan röja undan den så du får plats.
  -Snuffe

  SvaraRadera
 3. Nä men fy, kastar dom en massa pärmar omkring sej, dom har jag förstått är hårda att få på sej.Så det är bäst att ni ser upp *tass*

  SvaraRadera
 4. hihi Hemliga människoställen är toppen tycker Ligan också.

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - oftast är det ju bäst från början, precis som ni jamar. Någon större skillnad efter allt stök kan då inte vi upptäcka. *kurr*

  Sippo - vi funderade faktiskt på att rota fram några skålar från köksskåpet och sätta på huvudet.

  Snuffe - du har alldeles rätt, det vore mycket bättre om matte tömde köksskåpen så att det blev lite mysigt för oss katter där! Pysmonster är så onödiga.

  Maya -vi ser upp allt vad vi orkar! :) Tror vi ska hoppa ner på matte från byrån i natt som hämnd om hon inte slutar stöka runt... Tassen!

  SvaraRadera
 6. Inkan - visst är det! Och mattar är strängeligen förbjudna att leta efter gömställena. Så det så! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Jobbigt när tvåbeningar för sånt där städdille. Tur att ni inte fick pärmar i skallen. Smart av Findus att hitta en ställe som matte inte upptäckt. Det får han inte avslöja!

  SvaraRadera
 8. Kattson - städdille brukar inte betyda något bra för oss kissar. Möjligen kan det vara skoj att hjälpa till att bädda rent. Findus säger inte ett jam om gömstället, och matte är så nyfiken. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Åhh vilken söt Isak, fler bilder på honom efterlyses :D Klart man ska vara misstänksam mot blixtmanicken, man har väl lite självbevarelsedrift, liksom..

  SvaraRadera
 10. Tänk att de alltid skall hålla på och flytta runt saker och slänga grejor, de kan väl få ligga där de är? Och varför skaffa saker om man slänger dem sen? Konstiga ideer de har... Men vilken mysig mage Rasmus har.... Tänk att få gosa ner nosen där i pälsen.... *drömmer* Oj, du skrev väl inte det där matte? matte? matte?

  SvaraRadera
 11. Goliath och Lisen - tack, Isak slickar i sig berömmet som vore det grädde. :) Sund misstänksamhet besitter den lille svarte herrn en hel del av, tror matte... Tassen!

  Alice - mattar kan man inte lita på att bevara hemlisar, de skriver ju vad som helst! Men visst har han en gosmage, kvittermissen. Här hoppas vi att värsta flytta runt-manin är över snart. Ytterst störande. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. Matte brukar också få "städfnatt" ibland, men som tur är kommer det ytterst sällan.
  Vi har många gömställen som matte inte vet nåt om, hon kan ju inte leta så bra när hon sitter i rullstol.
  Hon kan inte fatta var vi gömmer oss, för när hon har ropat många gånger så finns vi plötsligt bara mitt på golvet *fniss* Hon har ingen chans att se varifrån vi kom.
  Håller med att Kvittermissen Rasmus har en gosig mage.

  SvaraRadera
 13. Jag är också irriterad på att skåpen är fyllda med en massa oväsentligheter som bara är i vägen! Det är jättesvårt att ta sig runt och över grejorna. Det är väl där som det skulle städas och inte i pärmar!

  SvaraRadera
 14. Smulan och Amanda - det är riktigt lyxigt, att få ha ställen alldeles för sig själv utan att matte lägger nosen i blöt. Några sådana ställen har vi också. Det är alltid lika förargligt om det skulle avslöjas! Då måste man lägga ned tid på att hitta på ett nytt.

  Gustav - klokt jamat, för det är ju där i skåpen som sakerna är i vägen för stiliga, kloka katter! Pärmarna ställer inte till med så mycket väsen, så de hade gott kunnat få vara.

  SvaraRadera