onsdag 8 september 2010

Mumsigt nedfall

Oj, vilken lyx! Tänk att ha en lucka i dörren där brevbäraren kan släppa ned diverse smaskiga mumsbitar. Inte bara en dag, utan två dagar i rad!


Igår fick vi ett paket. Mjaaa, det var faktiskt vi som fick paketet. Inte matte! Ändå var vi jättesnälla och lät bli att öppna paketet på egen tass. Vi väntade minsann på att matte skulle komma hem.


Vårt alldeles egna paket!

Det var två av våra bloggkompisar, Smulan och Amanda, som var så snälla och skickade paket till oss. Deras rara matte hjälpte också till. Adressen var alldeles rätt skriven:

Stationskatterna
Jättehöga huset, 9 trappor upp
Nära tågstationen

Sedan hade visst deras matte tassat dit lite fler rader i adressen. Matte sa, att det var för att människor skriver adresser på ett lite annorlunda sätt. Vi tycker att vårt sätt är bättre! Isak försökte påtala, att paketet nog bara var till honom. Som bevis hänvisade han till de vackra kattfrimärkena, som avbildar en kolsvart misse. Men det gick inte vi andra med på, så det så.

Det blev riktigt kalas när matte hjälpte oss att öppna paketet. Inuti låg det mjölklinser med kattmynta. Mumsigt! Smulan och Amanda var nämligen inte så förtjusta i detta kattgodis, och då var de så omtänksamma att de skänkte sin ask till oss. Var inte det gulligt?

Nytt mumsigt nedfall kom idag. Tidningen Kattlivs septembernummer kom ut, och med tidningen följde en liten smakpåse torrfoder. Det här får gärna bli en vana. *drömmer* Mycket hellre det, än all trist reklam som delas ut. Det är nästan aldrig några skojiga kattprylar i den.

9 kommentarer:

 1. Paket med godis i..mmmm. Vilken lyx! Ni borde få post med godis i varje dag tycker vi!Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Åh, så trevligt att få paket i lådan! Mjölklinser med mynta är det bästaste godiset! :-)

  SvaraRadera
 3. Man kan nästan inte förstå att nån post kommer rätt överhuvudtaget med tvåbeningarnas adressystem. All post borde ju adresseras så som Smulan och Amanda skrivit. Enkelt och korrekt.

  SvaraRadera
 4. Godis direkt ner i brevlådan? Vilken lyx! Den där reklamen är så tråkig, men jag brukar bita sönder den ibland. Fast jag gör det aldrig innan matte kommer hem och har tittat om det är något hon vill ha, men kollar hon inte på en gång får hon väl skylla sig själv tycker jag...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Rena rama julafton hos er ju. Tänk vilken service att få maten igenom dörren. En annan måste ju begå inbrott för att få lite käk.

  SvaraRadera
 6. Så bra att gottet kom fram och ni gillar dem. Som vi sa tyckte vi inte om dem alls, matte bjöd oss flera (2) gångar men nej, vi ville inte ha.
  Då tyckte vi att några andra skulle få dem istället för att matte skulle kasta asken och hon kom att tänka på er. för ni berättade att ni gillade mjölklinserna jättemycket.

  Håll till godo och tänk på oss när ni mumsar i er dem.
  Mjauis Smulan & Amanda

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco - vad mysigt om man kunde få godis i brevlådan varje dag! Nästan så vi måste be matte skicka små godisdoser. Då kan vi ju få godis eller mat när hon är på jobbet ju. Kurr och burr.

  Molly och Grabbarna - det är supergott med mjölklinser! Man kanske skulle skriva till tillverkaren och erbjuda sig bli provsmakare?

  Kattson - det går ju bara inte att missa vart paketet ska, om man skriver adressen sådär klokt som Smulan och Amanda. Annat är det med människornas adresser, minsann. Där kommer det grannpost lite då och då. *fnyser*

  Alice - jättehärligt med godisnedsläpp i dörren! Reklam är bara skoj att leka med. Bläddra i bladen eller bita på, precis som du jamar. Din matte får väl snabba sig om hon vill se reklamen? Kurr och burr.

  Sippo - det var riktigt bra matservice! Vore bra om matte kunde posta lite torrisar varje dag, så man inte behöver vara hungrig tills hon kom hem från jobbet.

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - det var jättesnällt av er, för mjölklinser tycker vi väldans mycket om! Matte berättade att det var från er, så nu ska vi tänka på er varje gång vi får godis. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Inkan - både mjölklinser och goda torrisar samma dag. Rena bonn(katt)turen! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera