fredag 24 september 2010

Tjejbaciller och superklister

Ni är ju helt otroligt fankattiska! Tänk att så många kunde se, att den suddiga bilden i förra inlägget visade en iller. Mjau, två, faktiskt. Allt sedan matte och Rasmus stötte i hop med dessa illrar, har det malt en rad från en sångtext i huvudet på henne. Om det åtminstone hade stannat vid det! *fnyser* Här har hon gått omkring och nynnat på samma rad, om och om igen, tills vi hade lust att stoppa in en tassfull Dentabits i öronen för att få en lugn stund.

"DÅ GÄLLER DET ATT DUNSTA KVICKT SOM EN ILLER..."

Så äntligen kom matte på vad det var för sång. Det är ju Electric Banana Band som sjunger om illern. Eller i alla fall om Tjejbaciller. Det där bandet var visst med i TV-program som matte såg när hon var en minimatte en gång i tiden. De ser lite skojiga ut, de där EBB. Finns det inte en kisse i storformat med någonstans, eller minns matte fel? Här kommer i alla fall illersången. Om er människa brukar gå och jama sånger som h*n hört, så hindra en uppspelning till varje pris! Fastnar direkt, som ett superlim.
Nostalgitripp från mattes kattungetid. 

Sedan har matte kikat lite på sin fotoröra. Hmm. Ingen vidare ordning där inte. I alla fall har vi hittat ett på Isak, där matte hann ta bilden innan Isak stack nosen rätt upp i objektivet. Den sistnämnda sorten har vi tretton på dussinet av. *räknar på klorna* 

Därför, till sist... *trumpetfanfar* Oljeporträttet på Isak kan härmed avtäckas. Bilden är omgjord med hjälp av FotoSketcher.

Isak: Nämen, vad tittade jag på där? Misstänker skarpt en godismuta utanför bild!

8 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att vissa saker fastnar så och att man inte blir av med dem.
  Jättefin oljemålning!Hoppas att ni får en mysig kväll. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Typiskt, nu börjar husse sjunga också. *tassarna öronen* Oljemålningen ser väldans konstnärlig ut. Fast det är ju lite fusk att använda godismutor.

  SvaraRadera
 3. Det var en ovanlig bild på Isak. Så fin han är. Hoppas matte bläddrar vidare bland sina foton så vi får se fler på er allihop.

  SvaraRadera
 4. Tjusigt, Isak är lika fin som de andra. Alla bilderna platsar på KATTsjonalMUSeum!
  Tips på var mobilsmycket finns att köpa har matte svarat på er kommentar ;-)

  SvaraRadera
 5. Här kommer det ena konstverket efter det andra. Men så är ju också modellerna ovanligt stiliga!

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - visst är det kul med lite annorlunda bilder! Det blev en riktig lugn soffkväll igår. Mysigt! Kurr och burr.

  Sippo - ajdå, var inte meningen att få igång er husse också. Matte verkar inte ha några hämningar alls när det gäller att få till bilder. Om en muta är det som krävs, så får det bli så.

  Kattson - vi gillar också bilden på Isak. Det är inte så ofta som han vill sitta still och vara med på kort! :)

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - tänk att det kan bli så fina "målningar" med hjälp av programmet! Kul med mobilsmycke! Nu blev ju matte lite sugen att beställa.

  Gustav - som tur är, blir alla kissar oftast väldigt fina på bild! (Vi brukar skylla på matte om det blir oskarpt.)

  SvaraRadera
 7. hehe Godismutor är bra.
  Fin bild

  SvaraRadera
 8. Inkan - fick gärna vara mer av godismutorna! Hihi.

  SvaraRadera