lördag 18 september 2010

Skvallerplast

Skvallerplast är jättedumt, tycker vi. Faktiskt så borde man inte få förpacka rökt skinka i den sortens prassliga plast. Vi är alldeles säkra på att kvalitén måste vara undermålig. I alla fall försvårar det grovt våra försökt att nappa åt oss en skiva, eller tre, när matte gör sina smörgåsar. Skvallriga, prassliga, dumma plast!


Nu gav ju matte oss lite rökt skinka i alla fall. Men hon har så dåligt ögonmått, tycker vi. Bitarna blir inte alls lika stora som hennes egna. Förresten smakar maten godast om man fångat den själv, tror vi.


Idag hade matte tänkt gå på ett MUSeum. Vi jamade, att dit ville vi också följa med. Fast matte trodde inte, att de skulle släppa in jamisar där. Fånigt! Vi hoppas att hon åtminstone har med sig en skojig mus med sig hem. Eller ett paket rökt skinka, som bara är till oss.


Vi är lite ledsna för att vi inte kan tassa in hos Sippo. Det kommer upp en varning om, att det "finns komponenter från blogrankers.com som verkar innehålla skadliga program". Är det fler som råkat ut för detta? Vi vill ju jättegärna läsa om Sippo, Snuffe och deras husse! *sniff*

12 kommentarer:

 1. Jag har samma problem själv när det gäller att nappa åt sig godbitar. Speciellt när jag försöker sno åt mig en chips. Och självfångad mat är godast.

  Jag var nyss inne på min sida och jag hade inga problem. Hoppas det bara var tillfälligt. *orolig*

  SvaraRadera
 2. Instämmer. Skvallerplast är inget kul! Finns massor av svallerplast runt god mat.

  Jaså er matte har också dåligt ögonmått. Det är lite konstigt det där. De har aldrig dåligt ögonmått när de själva skall ha en bit skinka. *Fnyser*

  Jag har inga problem med att komma in på Sippo sida. Vad använder ni för webbläsare? Vet att Google Chrome kan vara mer stingslig än många andra webbläsare.

  SvaraRadera
 3. Skvallerplast är en riktigt dålig uppfinning. Matte får skaffa glasögon så hon kan ge er rätt mängd skinka. Hoppas verkliten matte har en mus med sig hem för varför heter det annars MUSeum? Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Hihi! Skvallerplast var ett bra ord! Vet ni vad matte använder skvallerplasten till? Jo, OM Pelle smiter går hon ut och "skvallerplastprasslar" för att han ska komma tillbaka och då får han rökt skinka som belöning.

  SvaraRadera
 5. Egentligen tycker inte jag att de borde packa in skinka alls. Det räcker att lägga den på en tallrik, sen är saken klar! Hoppas matte hade med sig nån mus hem. Och ett MUSeum är inte värt namnet om inte katter får följa med in där tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Sippo - chips! Nu börjar det vattnas i munnen, minsann. Prassliga påsar brukar effektivt förhindra snylträder, men man kanske kan få matte att hälla dem i en skål. Det är ju sååå gott! Tassen.

  Ps. Nyss kikade vi in hos dig, och då var varningen borta. Husse verkar ha fixat det där med länken. *klappar tassarna*

  Nea - undrar om det sitter någon person som inte tycker om katter och planerar att all god mat ska finnas i skvallerplastpaket? Nedrans dumt är det i alla fall. Jaså, dåligt ögonmått är en grasserande åkomma bland mattar? Konstigt att det bara drabbar dem, när de ska portionera ut läckerbitar till oss kissar.

  Matte använder mycket riktigt Google Chrome. Kanske är den lite kinkig? Fast nu hade visst Sippos husse tagit bort länken som bråkade, så allt funkar igen. Skönt! Kurr och burr.

  Dui och Deco - nya glasögon borde införskaffas bums! Här får man gå och sukta bara för att hon inte ser ordentligt. Det bidde ingen mus. Matte påstod, att de inte hade några på MUSéet! Det kan hon ju försöka slå i oss! Tror hon att vi är födda igår? *fnyser* Klart det måste vimla av möss på MUSéer. Kurr och burr.

  Fjutten - jam-en då går det ju att använda skvallerplasten till något vettigt, i alla fall. Att ha det som lockrop för att få in strövande kissekatter var riktigt smart!

  Kattson - mycket bättre om skinkan inte har en massa hindrande plast runtom! Sorgligt nog hade matte inte lyckats fånga in en enda mus på MUSéet. Vi måste nog sätta henne i hård smidighetsträning. Det är morrhårsresande, att inte katter får följa med in på MUSeum, tycker vi! Tassen.

  SvaraRadera
 7. Prasselplast måste nästan strida mot de kattliga rättigheterna. Håller med om att egentassat byte smakar mycket bättre.
  Kan inte matte smuggla in er på MUSeumet nästa gång så ni själva kan ta hem en mus nu när hon inte verkar klara av det?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Skvallerplast... Vilken jättebra namn på den som avslöjar ALLA stöld försök. Matte använder dem också ibland *fnys*.
  Hoppas att ni hade bättre väder än vi... för matte har inte kunnat använda internet på grund av att Åskar var här heeela eftermiddan *sur* och det har regnat ca 20 mm!

  SvaraRadera
 9. Håller med er kisar !
  Skvallerplast är en urdum människouppfinning !!!
  Att självfångad mat också smakar bäst håller jag också med om :)
  Vilken ´taskig matte ni har som inte lät er följa med på MUSeumet :(

  SvaraRadera
 10. Matte håller kanske på att få något slags synfel? Med tanke på de små bitarna, alltså. Självfångad mat är den bästa, matte brukar glömma att lägga locket på grytorna med mat ibland och då kan man få sig en och annan munsbit (när matte och husse sitter i det andra rummet och äter)! Och sen har hon mage att SKÄLLA på oss, som att det är vårt fel att det ligger i våra gener att jaga. Bah!

  SvaraRadera
 11. Men men, klart ni måste få följa med på museum ???
  hrmf.................

  SvaraRadera
 12. Alice - prasselplasten är ju nästan som ett tjuvlarm. Helt onödigt! Tror nästan du har rätt i, att det strider mot de kattliga rättigheterna. Skvallerplasten borde endast tillåtas med speciell prasselplastlicens! Ska undersöka möjligheterna till insmuggling nästa gång matte beger sig till MUSeum. Nosbuff.

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - skvallrar är just vad den gör, den otäcka plasten. Vi hade en massa trist regn igår, men ingen Åskar som hälsade på. Det var riktigt skönt att slippa hans besök, måste vi jama!

  Lillagul och katten Sixten - visst borde matte låtit oss följa med! Ett MUSeum måste ju vara mycket mer spännande för en kissar än för människor. Egen mat är godast, fast vi gillar den matte ger oss också, förstås. Men om det snålas med godbitarna måste man ju få förse sig själv!

  Goliath och Lisen - synfel låter inte helt otroligt. Varför får vi annars så små bitar? Att undersöka matgrytorna är spännande! Till och med kokt potatis har vi fiskat upp. Det smakar riktigt gott - om katten själv får fånga dem! :)

  Inkan och Ligan - precis vår åsikt! Vi hade tyckt det varit sååå spännande.

  SvaraRadera