tisdag 7 september 2010

Man tager vad man haver

Gissa om vi fick vänta på middagen ikväll! Matte var på kurs efter jobbet och var hemma efter halv tio. Då hade våra magar varit hungriga länge, länge. Ett tag funderade vi på att försöka öppna plåtburken med torrisar på egen tass, men det var för svårt. *sniff*


När matte väl dök upp, så blev det äntligen lite torrisar. Lightfoder för strumpmissarna. RC Oral för Isak. Hmm, tycker oss skönja en viss misskriminering här. Vi förstår precis vad den här missen menar.  Man tager vad man haver. Fast med varierande resultat.


Fotot hämtat HÄR.


Vi måste ändå jama, att vi skötte oss exemplariskt. Vi fick nämligen ett spännande paket av brevbäraren, och det var alldeles orört och oöppnat när matte kom hem. Mer om detta imorgon.

10 kommentarer:

 1. Om matte är borta så länge måste hon ju ställa fram lite extra mat annars kan man ju inte garantera vad som händer med kuvert o dyl. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ännu fler av mina kattfränder som svälts. Vi måste göra något åt detta maktmisbruk och misskriminisering. *stampar bestämt*

  SvaraRadera
 3. Det blev en sen middag för er, sånt kan ju inträffa. Synd att inte alla kan ha torrisar framme jämt.
  Det har vi och det är bra tycker vi. Vi äter precis när vi vill.
  Men det är väl som med människor, vissa kan äta vad som helst och ändå inte bli tjocka medan andra inte kan det. Så är det med oss jamisar också. Lite orättvist är det i alla fall.
  Härlig bild ni hittade som vi instämmer helt i!

  SvaraRadera
 4. Det var ju tokigt att ni fick vänta så länge på mat, men då tycker jag att man kan anse att ni svultit färdigt eftersom ni fick lida så länge, så nu kan ni kräva vanlig mat igen!

  SvaraRadera
 5. Det måste vara jättespännande att få paket med posten. Vår post läggs i en låda som är helt omöjlig att forcera. Förstår att er post ploppar in på golvet genom ett hål. Vad kul det ska vara att sitta där och vänta! Undrar just vad ni fick?

  SvaraRadera
 6. Oj vad spännande med paket! Hoppas det är något roligt till er, det är ni värda efter att ha fått svälta en hel kväll.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco - alldeles rätt. Då måste det faktiskt anses som tillåtet att skaffa sig mat på egen tass! Kurr och burr.

  Sippo - maktmissbruk är hemska saker! *ryser* Undrar just vad matte skulle tycka om vi satte lås på kylskåpet?

  Smulan och Amanda - visst hade det varit lättast om torrisarna hade kunnat stå framme. Fast matte tror att vi strumpmissar skulle äta upp allt på en gång och Isak bli utan. Isak vill gärna småäta lite då och då. Ibland stänger matte dörren till köket och sticker till homom några extra torrisar. Hon tror inte att vi märker vad hon gör! *fnyser*

  Kattson - där har du en poäng. Vi får också mumskulor, fast inte lika många som Isak. Men nu ska här utkrävas kompensation!

  Gustav - det är alltid spännande när någon kommer i vårt trapphus. Ja, vi tycker ju att det är vårt Område även om matte säger att alla grannar får gå där. Och ibland skramlar det till i luckan på dörren. Då gäller det att inte sitta för nära. Sedan är det desto mer spännande att se vad som släppts ned! Mumsigt nedfall står högst upp på önskelistan.

  Alice - det kändes nästan som om Tomtekatten kom med paket. Och det var till oss, inte till matte. Lycka!

  SvaraRadera
 8. wow Inte skulle Ligan klarat att vara hungriga så länge. ALLA burkar hade då varit öppnade.
  :-)

  SvaraRadera
 9. Wow, inte hade Ligan klarat av att vara utan mat sålänge. ALLA burkar hade varit öppnade då.

  SvaraRadera
 10. Inkan - då ska vi genast be att få anmäla oss på kurs i burköppning hos Ligan! Nyttig kunskap, det där, om matte får för sig att vara borta så sent... *mutter*

  SvaraRadera