fredag 3 september 2010

Hjälp kommer tassande

Ibland hittar matte på så konstiga saker. Hukar sig ned, eller lägger sig på golvet med blixtmojängen i högsta hugg. Hon ser verkligen ut att behöva hjälp, så då brukar Isak ta på sig rollen som ansvarsfull äldsta katt och tassa fram till matte för att se vad han kan göra för att underlätta livet för henne. Detta brukar resultera i, att matte piper "neeej", eller "aldrig några bra bilder på Isak" eller annat likvärdigt nonsens.


Isak: Vad har du där? Vänta ska jag hjälpa dig med kameran. *peta, nosa*

Likaså tycker Mysak, att det är under hans värdighet att låta sig fångas sovande på bild av paparazzi. Oavsett hur avspänt han ligger, så lyfter han på huvudet och kollar in blixtmojängen när matte närmar sig. Detta verkar driva matte halvt till vansinne, vilket bara gör saken roligare. *fniss* Är det någon av er bloggkompisar som är likadana?

Findus: Jag ligger väl här då. *surar* Men vad är det jag ser? En kamerasnodd! *trampar ivrigt med bakbenen*

Rasmus: Stör mig inte. Jag spanar faktiskt på naturen.

12 kommentarer:

 1. Matte tar fankattiska bilder på er! Vår däremot "skakar på huvudet" nej, hon är nog obildbar tror vi. Men visst är de lite roliga när de ålar omkring lite hit och dit och böjer sig åt konstiga håll. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. "Trampar ivrigt med bakbenen." hi hi

  SvaraRadera
 3. Jag måsta jama instämmande med Dui och Deco, er matte är jätteduktig med kameran! Matte däremot hinner ju aldrig ta kort för när hon äntligen fumlat klart är jag redan långt borta...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Ja er matte är fanTASStiskt duktig med kameran..men vi i Brädhögen tycker att texterna är ÄNNU bättre!!!
  DET vill inte säga LITE...!
  Min matte har gett upp att kommentera, för texterna är så kompletta i sig själv.
  Det du, Stationskattmatte!
  *vift vift vift* från vovven*
  *vink vink vink* från matten

  SvaraRadera
 5. Klart man blir lite nyfiken när ens människa kommer med blixtmojängen. Förstår inte varför det är så viktigt att vi måste posera för våra människor. Ber vi dem sitta eller ligga på ett speciellt sätt bara för att ta en bild? Nä!

  SvaraRadera
 6. "Aldrig några bra bilder på ISak". Vad menar matte. Jag har sett många bra bilder på er alla tre, så det så. Det är nämligen så att ALLA katter blir bra på bild.

  SvaraRadera
 7. Vi undrar om er matte gör som våran...
  Raderar ett X antal suddiga bilder på oss som inte vill bli modeller riktigt alltid då matte vill *fniss*
  Me de bilder som finns i bloggen är jättebra!!!

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco - Tack. Vi håller med, människorna ser jättefåniga ut när de ska ta kort. *fniss* Ibland tror man de ska slå knut på sig själva. Nosbuff tillbaka.

  Xantippa - någon laddade för attack... :D

  Alice - Tackar. Vi tycker också de får skynda sig lite med kameran. Inte har vi all tid i världen att vänta på att de ska fumla färdigt heller... Att busa måste få gå snabbt, så det så. Kurr och burr.

  Trassla - tack så mycket för berömmet! Vad snälla ni är. Vi tycker matte och Trasslavovven har så fyndiga kommentarer (men man kommenterar bara när man har lust! *hytter förmanande med tassen*). Tasskramar.

  Sippo - näää, nosen borde ju bara bli finare på närmare håll tycker man? Fast matte brukar klaga när jag försöker göra en nosologisk undersökning av objektivet...

  Kattson - klart att alla kissar blir superfina på kort. Även en svanstipp är väl värd närmre beskådan? :)

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - ni har förstås alldeles rätt. Vi har lovat att inte skvallra på matte, om hur många procent av bilderna som raderas... Bra med digitalkameror. På det gamla sättet hade matte ruinerat sig på filmrullar! *fniss* Kurr och burr.
  Ps. TAck för berömmet.

  SvaraRadera
 9. Inkan - hihi, man får busa med matte där man kan...

  SvaraRadera
 10. Det är som Sixten då, hans min blir helt plötsligt butter så snart Matte visar sig med kameran. Underbara kollage er Matte gjort riktigt stiligt. Matte ska försöka göra några sådana åt oss också om hon kan.

  SvaraRadera
 11. Puma - man måste ju visa tydligt, att matte är jättejobbig... :) Kollage var riktigt skoj att göra, hälsar matte, men hon kämpar fortfarande med att lära sig. Har er matte sett länken "Lillagul och katten Sixten" i vår blogglista? Sådana vackra kollage och foton! Och er matte är ju superduktig med kameran!

  SvaraRadera