torsdag 2 september 2010

Hälsomedvetna ut i klospetsarna

Men vad är det här? *bläddra, prassla* Tidningens må bra-tips. Få se då vad de skriver...


ENKLA KNEP FÖR ATT FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA


"Det är viktigt med träning. Välj något du själv tycker är roligt."


Rasmus: Åsså går vi upp i framtass-stående...

Rask promenad med ordentliga frånskjut i stegen.

"Stretcha ordentligt efter träningen."

Findus: Självfallet. *tääänj*

"Ät mycket fisk och skaldjur."

Isak: Kunde inte ha jamat det bättre själv! Tonfisk och räkor är mums.

"Ha gärna en grön dag i veckan."

Findus: Grönt är gott! Fast en hel dag? Njaäää...

"Tillräckligt med sömn är viktigt för välbefinnandet".


Rasmus: Visste vi väl redan. 


Det där är ju vardagsmat för alla oss kloka kissar. När ska tidningarna skriva om något verkligt viktigt? Här kommer några önskemål:

 • Fjäderkotletternas favoritlunchställen. Se till att vara här först!
 • Bästa spaningsställena för rådisskådning.
 • Trimma klorna för attackrivstarter. Flugan blir din varje gång!
Det finns alldeles säkert fler intressanta ämnen att ta upp. Men när kommer de i tidningen, egentligen?

13 kommentarer:

 1. Ni kan nog ge ut en tränings DVD -det här toppenbra ut! Särskilt där här med vila och stretching samt mat. Vi ser fram emot tidningsartiklarna om fjäderkotlett, och rådisplatser! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Precis, när skall de tassa ner viktiga saker i de där tidningarna. Sen tycker jag att tidningarna kunde skicka med varuprov på Dentisar, mjölklinser och kattmynta också!

  Nosgos!

  SvaraRadera
 3. För att inte tala om hur man uppfostrar sina människor, och tacklar problemen som kan uppstå i deras olika åldrar! Är säker på att detta är ett område, där många katter skulle behöva lära sig mera.
  Det här var verkligen en tråd att spinna vidare på...

  SvaraRadera
 4. Vilka fanKATTiska tips och råd! Jag skall genast be matte spara dem! Ni kanske kan ge ut en DVD och tjäna kattiljoner? Tänk vad många dentisar och hemlösa katter ni kan hjälpa då...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Jag håller med om att ni borde ge ut en DVD med alla tips på. Så får ni nog tassa ihop ett brev och skicka till tidningen, där ni tar upp sånt som borde komma med i nästa upplaga.

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - visst kunde man önska lite mer seriös journalistik i tidningarna. Rådisplatser är jätteviktigt! Åh, en DVD. Vilken bra idé ni kommer med! Här ska jamas med matte! Kurr och burr.

  Nea - varuprover är ett sorgligt försummat kapitel. Alla de sakerna förgyller tillvaron, och matte skulle helt klart köpa den tidningen som kunde erbjuda prover på kattmynta. Gärna med en kompletterande jämförelsetest inne i tidningen! *kurr*

  Gustav - vilka toppenuppslag till artiklar! Dessa idéer skulle vi absolut vilja se förverkligade i tryck!

  Alice - tack så mycket! En DVD var ingen dum idé. Tänk om vi kunde skänka kattiljoner till en massa katthem... *drömmer* Tassen.

  Sippo - det är så sant som det är jamat, visst borde vi höra av oss till tidningen. De kan ju inte kläcka alla smarta idéer alldeles på egen hand utan kan behöva lite nya infallsvinklar.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker ni skulle erbjuda er att ha en egen spalt i tidningen där ni tar upp viktiga saker och iakttagelser. Journalisterna har ju ibland svårt med prioriteringen, nåt som vi katter är suveräna på.

  SvaraRadera
 8. Bra idé om det där med träningsDVD. Varuprover vore gottis också, fast mjölklinser ÄR inget för oss.
  Matte skickar dem gärna till er om hon får adressen, men nu fattas det 6 mjölklinser ur paketet, hon försökte en gång till om vi ville ha, men nej... Be henne skriva det i en kommentar i hennes blogg, hon måste ju godkänna kommentererna, de publiceras inte automatiskt som här. Adressen kommer garanterat inte att publiceras. Det vore synd om hon ska kasta dem, bättre att ni får äta upp dem!
  Nosisar

  SvaraRadera
 9. Kattson - ingen dum idé alls. Klart de blir jätteglada på tidningen om vi erbjuder vår hjälp. Då skulle säkert många fler katter och deras människor läsa tidningen, och det vore väl toppen!

  Smulan och Amanda - varuprover är det alldeles för tunnsått med, enligt vår åsikt. Att man tycker så olika om godis? Vi gillar verkligen mjölklinser, och vi tycker ni är jättesöta som vill ge bort era. Vi har bett matte tassa ned var vi bor:

  Stationskatterna
  Jättehöga huset, nio trappor upp
  Nära tågstationen

  (Fast matte sa, att hon skulle skriva något annat tråkigt i adressen...)

  SvaraRadera
 10. Ni lär få mjölklinserna på måndag. Vår matte busade till adressen. Undrar vad brevbärarn säger
  för matte skrev:

  Stationskatterna
  C/O Er Mattes Namn
  Jättehöga huset 9 tr upp
  Nära Tågstationen
  Tåggatan XX/9TR
  XXX XX Staden

  *fniss*

  SvaraRadera
 11. Smulan, Amanda och deras 2-benta - men DÅ måste väl brevbäraren hitta! Den viktigaste informationen från oss plus mattes adress på tråkigt människovis. :) *kurr*

  SvaraRadera
 12. Inkan och Ligan - vi tackar så mycket! *bugar*

  SvaraRadera