söndag 17 januari 2010

Alla ska visst till vettisen

Vi får försöka tassa ner lite på en lånad dator. Vår är hos dator-veterinären! *sniff* Undrar om vi inte borde skicka matte till en mänsko-vettis i alla fall? Vi fick ett paket från Wikki, med en jättefin pepparkakskisse. Och kattgräs! Ja, frön som skulle planteras. En jättefin instruktion hade Wikki skickat med. (Tack, snälla Wikki)

Men tror ni det hjälpte? Nähä. Vår matte avslutade hela planteringen med att ställa in blomkrukan i vår jättestora lykta! Ska hon till vettis eller ska hon till vettis? Vi försökte jama att det inte var ljusfrön som Wikki hade skickat. Men då sa matte att krukan stod i lyktan för att vi inte skulle krafsa upp fröna. *förolämpad* Lyktan fick vara ett växthus, jamade matte. Bild kommer någon gång, när vi får tillbaka datorn. *sniff igen*

10 kommentarer:

 1. Klart man låter fröna vara! vad tror hon om er egentligen? Wikkis kattgräs är jättegott. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. VAd tokigt det kan bli när tvåbeningarn ska göra nåt. Ställa kattgräs i en lampa. Har väl aldrig hört på maken till tokeri.

  SvaraRadera
 3. Gräset är alltid grönare på andra sidan lyktan!
  Tvåbeningarna gör så mycket konstigt som vi katter inte förstår...
  Vad kattans snällt av Wikki att skicka frön till er iaf!

  SvaraRadera
 4. Typiskt tvåbeningar att krångla till allting. Så har dom mage att påstå att det är på grund av er.

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - vi låter ju de allra FLESTA fröna vara. Kan väl hända att vi gräver upp nåt enda. Bara för att se om det har börjat växa ännu... Men för det behöver inte matte stänga in hela krukan? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Kattson - kattgräs i lampan! Undrar vad nästa tokeri blir? Kattsand i frysen? Halkvarning när hon frostar av, alltså. Får nog ge matte lite tassmassage så hon lugnar sig.

  SvaraRadera
 7. Chinook och Cherokee - så fina kattordspråk ni kan! Det där måste vi lägga på minnet. *fniss* Fast gräset har börjat sticka upp lite, lite i krukan. Så det funkade nog att ha det i lyktan, trots allt. Wikki är jättesnäll! *Kurr*

  SvaraRadera
 8. Sippo - krångligt är rätta ordet. Fult att skylla på oss. Vi tränar ju bara för att bli trädgårdsmästerkatter. Tassen!

  SvaraRadera
 9. Hå, hå, hoppas att ni får ordning på datorn snart. Saknar er! Nosbuff

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco - we´re back! (I alla fall tills nästa dator-kattastrof intäffar) Saknat er också! Kurr och burr.

  SvaraRadera