lördag 30 januari 2010

Kattonauter

Mattes mobil blippade till idag. Det gör den ofta, förstås, men nu var det något extra viktigt. Det var ett SMS som sa, att matte skulle komma och hämta vår dator. Så värst solbränd var den inte, så den har nog inte varit på en sista minuten. Matte jamade att den varit på sjukhuset på On Off. 

Vi hoppas att data-vettisarna har lyckats göra datorn frisk. De har bytt strömaggregatet, men som tur var gick det på garantin. Fast det återstår ju att koppla in datorn igen förstås. En baggis för de flesta. Men vem vet vad vår matte kan ta sig till? *ryser* Inte alls säkert att hon gör rätt och att datorn lydigt hjälper oss att blogga och fixa foton.

Minst lika troligt är att hon, helt av misstag förstås, kopplar in sig på kinesiska rymdprogrammet. Eller kanske på Esrange, här i Sverige. Då kanske vi kan få bli kattonauter? Visserligen är det ett ansvarsfullt arbete att sköta vår tågstation, men att få resa i rymden, DET vore allt något. Vi tror förresten att vi känner igen ordet kattonaut. Det var nog Findus och Pettson som var först med det. Kanske får vi träffa den där berömda pippisen? Fuglesang. *spinner*

Som jamat, hoppas allt går som det ska med datorn. Och att elaka tvillingen till datorn har rest sin väg för gott!

8 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att det fungerar med datorn. Visst vore det spännande om ni blev kattonauter men tänk om ni inte kan skriva så mycket då?? Vad vi ska sakna er då. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Dui och Deco - oj, tänk om vi inte skulle kunna tassa runt på bloggarna? Låter inte kul alls! *morrhårsdarr* Tänkte inte på det. Vi skulle sakna er jättemycket. Fast en LITEN rymdresa? Nosbuff.

  SvaraRadera
 3. Neej, ni får allt hålla er på jorden för annars skulle jag sakna er så mycket.
  Hoppas datorn håller sig frisk nu så ni kan blogga som vanligt

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Dui, Deco & Maya, håll er hemma! Tänk om ni flyger vilse där ute i rymden. *sniff* Nä, bäst att ni kollar så matte inte gör något tokigt.
  *tass*

  SvaraRadera
 5. Håller helt med alla föregående kloka kissar när det gäller kattonauteriet. Klart ni ska vara hemma och stå med tassarna på jorden. Det räcker ju med att ni är ute i cyber space.

  SvaraRadera
 6. Maya - tack, vi skulle förstås inte klara oss utan våra bloggkompisar och skulle sakna er alla! Vi håller tassarna för att datorn är frisk nu. Sedan ser vi fram emot att lära oss många nya, intressanta ord när matte ska koppla in den igen. Nyfikna och läraktiga kissar som vi är. *fniss* Kurr.

  Sippo - usch, vilsna vill vi inte vara. *ryser* Vi ska minsann vara med när matte jobbar med datorn. 3 nosar och 12 tassar som ska hjälpa till. Eller vara i vägen, som matte ibland kallar det. Kurr och burr.

  Kattson - det var fiffigt. Cyber space! Så då kan vi vara LITE kattonauter här på hemmaplan ändå. Tass.

  SvaraRadera
 7. Så spännande de skulle va att få vara kattonauter. Se om de finns katter på månen kanske. :)

  Hoppas datorn håller sig frisk nu så han slipper åka till sjukhuset igen!

  Tass

  SvaraRadera
 8. Nea - vi tycker också att kattonaut låter alldeles extra spännande. Tänk om man fått åka till månen. Undrar om det finns Maine Moon-katter där? Tasskram

  SvaraRadera