fredag 15 januari 2010

Vettisdag

Rasmus har mjauet:

Här har det hänt saker sen sist, må ni tro! Idag var det vettisdag. Ja, inte fettisdag, alltså. Då hade man åtminstone kunnat få lite grädde. *mums* Utan vettis-dag. Inte alls lika kul kan jag jama.

Misstänker att matte försöker göra en katt-tjej av mig. Inte nog med att det saknas vissa delar baktill under svansen. Vettisen knöt en rosett om halsen på mig! Är det så man behandlar en tuff kattkille?

Rasmus: Rosett! *muttrar*

Bakom nacken på rosettbandet sitter en liten namnskylt. Där står både mitt och mattes namn. Jag började undra om det var matte som borde åka till en mänsko-vettis? Om det nu var så att hon inte ens kunde komma ihåg mitt och sitt eget namn utan en fusklapp? Men då sa matte att man gör likadant med bebisar. Sätter på dem en liten fusklapp så att varje mamma åker hem från sjukhuset med sin egen bebis. Och det är klart, jag vill ju inte att en annan katt ska få smita hem till sig med min matte. Hon är ju MIN! Så det så. *stampar med tassen*

Rasmus: Jag och min fusklapp. *Zzz*

På eftermiddagen var jag ganska trött. Ville mest ligga och vila. Men nu börjar jag bli piggare. Och hungrig! *tassar ut i köket*

6 kommentarer:

 1. Awww, stackare. Jag har ju själv råkat ut för sån där katterering. Men i det långa loppet är jag rätt glad för det. Jag har hört om andra kissar som "markerar" lite väl mycket innomhus. *chockad* Självklart fick du lappen för att människor har så dåligt minne. Fast det skulle dom ju aldrig erkänna. Fegisar.

  SvaraRadera
 2. Sippo - matte har nog dåligt minne. Så egentligen borde det ju vara HON som går omkring med fusklappen runt halsen.

  SvaraRadera
 3. Oavsett vilken som borde ha fusklapp så måste man trots allt säga att matte är en klok tjej. Man får stå ut med lite konstigheter från tvåbeningarnas sida, de menar bara väl.

  SvaraRadera
 4. Vi är också kattererade. Som tur är går det över rätt fort. Men Deco fick ha tratt och det var INTE kul. Det slutade med att husse tyckte så synd om henne så hon slapp ha tratten nästan hela tiden och han var hemma och kollade så hon inte slickade på såret..Tasskramar

  SvaraRadera
 5. jaha, har du oxå blivit en DEEET som min människa säjer. Stackars dej som fick rosett, det kan man kalla kränkande behandling. Krya på dej *nosbuff*

  SvaraRadera
 6. Kattson - stora grabbarna Findus och Isak jamar att de också varit med om det här. Så det är nog inte så farligt ändå. Matte menar nog väl. Men fusklapp? Tassen.

  Dui och Deco - tratt låter verkligen inte kul, men det har jag sluppit i alla fall. Tur det. Snällt av er husse att vara hemma med Deco! *tasskram* tillbaka.

  Maya - japp. Nu har jag blivit en DEEET. Matte mutade mig med godis, så hon är förlåten för rosetten. Men det får inte upprepas! *tassen i golvet* Det känns mycket bättre nu, faktiskt! *buff* tillbaka.

  SvaraRadera