onsdag 6 januari 2010

Diska grädde

Idag har vi haft gäster här. Förberedelserna var riktigt kul, även om matte hade en väldigt tråkig uppfattning om vem som fick vara med och baka kladdkaka. *muttrar* I alla fall fick vi diska gräddvisparna och vispskålen, och det var inte så dumt heller.

När gästerna kom skickade vi fram kvittermissen för att se om de var trevliga. Det var de! Vi fick smygsmaka vispgrädde och matte låtsades inte se.  Det var en pojke med som lekte med oss med vår skylt. Den har blivit större nu, men konstigt nog säger matte att den nya delen inte är någon skylt. Vi fattar inte alls vad hon menar. Allt är så krångligt med människor.Isak: Måste sniffa lite på skylten. Den har nog vuxit lite, tror jag.

Isak: Där kan man visst stoppa in tassen. Verkar funka likadant som när skylten var mindre.


Findus: Jaha, nu är det TVÅ bollar att hålla rätt på. Man blir ju alldeles skelögd.

Rasmus: Puh! Magen är alldeles gräddmätt. Får nog lägga mig lite.

8 kommentarer:

 1. Lyx med grädde ju! Fick ni smaka kladdkakan också?

  Tass!

  SvaraRadera
 2. Nea - mmm, lyxigt värre med grädde. Men ingen kladdkaka. Bara vi inte missade något smaskigt där? Tassen!

  SvaraRadera
 3. Fick ni grädde era lyxkissar?! Skicka lite till mig, jag har aldrig fått smaka grädde. *suck*

  SvaraRadera
 4. Mmmm vad godis med grädde. Blev det bara pannkaka av kladdkakan när ni inte hjälpte till?

  SvaraRadera
 5. Grädde har vi inte provat vi heller! Skylten ser verkligen kul ut och vad stor den är! Tasskram

  SvaraRadera
 6. Sippo - Har du inte fått grädde? Självklart delar vi med oss! Fast vi får aldrig det annars, bara om matte har gäster. Vi får nog omförhandla kvoten lite, för det är GOTT!!!

  Kattson - jättegott med grädde. *tvättar morrhåren* Kladdkakan kan ju inte bli särskilt bra eftersom vi inte fick hjälpa till, men gästerna var snälla mot matte. De låtsades tycka om den i alla fall.

  Dui och Deco - vi delar med oss av grädden såklart! Det är smaskigt. Skylten är mycket kuligare att leka med nu. Den kan med fördel användas klockan två på natten. Då hör man liksom bollarna bättre när man tassar iväg dem. Nosbuff.

  SvaraRadera
 7. en sån där leksak som ni har, tänkte matte skaffa till mig i julklapp. Men de var slut överallt och hon har fortfarande inte hittat ngn. Grädde är det godast som finns, jag har lärt mig ljudet av när människorna vispar grädden så då kommer jag som ett skott, mums!
  Grädde borde alla katter få smaka.
  Tass/Puma

  SvaraRadera
 8. Puma - matte hade ett vädigt besvär med att skaffa vår leksak också. Den tog slut hela tiden. Vi tycker att vispen låter lite otäckt, men sedan det är klart är vi gärna med och provslickar grädden. Mums, vad sugna vi blev. Kurr och burr.

  SvaraRadera