fredag 8 januari 2010

Kattbio

Ibland visar matte kattbio. Då tar hon fram sittpuffarna och ställer framför TV:n, så att vi sitter mjukt och ser bra. Det finns också balkongloger. Då sitter man ovanpå tjocktv:n.
 Findus: Titta här, Rasmus. Man ska försöka fånga så många fjärilar som möjligt. 
Findus: Man kan också lurpassa på dem härifrån. Då ser de inte dig förrän det är för sent!

Findus: Sedan är det bara att tassa till dem! *smack*

Rasmus: Nu vill jag vill prova själv. Bedöm avståndet till Imse Vimse...

... och språng!

Konstigt nog är det mest vi strumpmissar som jagar insekter. Isak ligger oftast och gäspar på soffan. Fast då blir det mer plats för oss, förstås. Måste rusa, det kommer en spindel...

10 kommentarer:

 1. *Spinn* Vad härliga ni är.
  Matte och jag tittade på en film vi också för några dagar sedan. Det var en film om skator. Ni vet, dom där svartochvita flaxfåglarna som brukar retas utomhus. Den tyckte jag var spännande.
  *Tassen*

  SvaraRadera
 2. Jamars så kul ni verkar ha. Jag brukade själv titta mycket på kattbio när jag var yngre. Nu gör jag mest som Isak och ligger och gäspar.

  SvaraRadera
 3. Liza - tackar. Vi har det riktigt mysigt när det är kattbio. Skatfilmen låter jättespännande. Hoppas att de inte retades med dig från TV:n. *funderar* Var den lite läskig? Skator är ju ganska stora? Men du tassade säkert till dem ordentligt! TassKram.

  SvaraRadera
 4. Sippo - att jaga insekter är jamarns skoj, tycker vi. Men man blir rätt trött efteråt, förstås. Undrar om vi också kommer att ligga och gäspa så småningom fast det är kattbio? Fast just nu rycker det alldeles för mycket i tassarna när vi ser de små krypen.

  SvaraRadera
 5. Såna där filmer är jättekul, men det är nåt lurt med dem. De där sakerna är ju omöjliga att fånga! Av nån anledning kommer jag att tänka på den där röda pricken som bara vågar visa sig när matte är hemma. Jag ska fundera vidare så kommer jag nog på vad som är felet.

  SvaraRadera
 6. Kattson - det har vi aldrig tänkt på, men det är faktiskt nåt lurt med filmerna. *kliar sig i huvudet* Jättekul är det i alla fall. Lova att du jamar om för oss om du kommer på vad som är konstigt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Vilken snäll matte ni har! Som både fixar sköna platser att sitta/ligga på och film. Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco - matte tackar för kattplimangen. Hon är nog ganska snäll för det mesta. Titta på film blir liksom mysigare om man sitter bra. Så når man ju de små rackarna bättre också... Nosbuff.

  SvaraRadera
 9. Killar jag är hemskt ledsen att jag haft så fullt upp med banner-makande att jag inte skickat lilla tygkatten som ni ska ha! Den åker härifrån med posten på måndag!
  TassKram ursäkta Wikki

  SvaraRadera
 10. Wikki - ingen fara! Vem kunde förutse att du skulle bli så upptagen, och av en så fruktansvärd anledning? Pepparkaksmissen hittar nog hit tids nog. Tassen!

  SvaraRadera