söndag 24 januari 2010

Kompisar igen

Idag har matte och vi tagit det ganska lugnt. Tassat runt länge i morgonrock (matte). Vi hade våra pälsar, som vanligt. Legat nedbäddade i soffan och gosat, med en varm mysig vetekudde och en film på. Det var ingen kattbio, men det gick bra ändå.

Och vi fick smaka pizza! Små, små bitar (lite snålt, jamar vi), men gott var det! Vi försökte hämta mer själva men då satte matte in resterna i kylskåpet. *sniff*

Sedan verkar Rasmus ångra sitt lömska överfall när jag skulle ta en kattlur för ett par dagar sedan. Han jamade att han ville vi skulle bli kompisar igen.

Rasmus: Hörru, Findus! Förlåt. Ska försöka låta bli att hoppa på dig. Men ibland rycker det så i tassarna...

Rasmus: Jag kan tvätta dig lite! Då är vi väl kompisar igen?

Rasmus: Det brukar alltid vara svårt att komma åt i örat. *tvätta*

Findus: Visst, busfröt. Det är okej. *slick tillbaka*

Findus: Äh, nu slappar vi lite, bara. Matte, sluta blixtra!

9 kommentarer:

 1. åh hjälp vad ni har haft mysigt.
  /tass

  SvaraRadera
 2. De e bra. Vänner skall man va!

  Mysigt ju.

  Tass!

  SvaraRadera
 3. Ser ju riktigt mysigt ut det där. Tur att vi katter inte är långsinta.

  SvaraRadera
 4. Det är precis så där det ska gå till om man gjort nåt lite tokigt. Först ber man om ursäkt, sen blir man kompisar igen. Det är stort att förlåta.

  SvaraRadera
 5. Fina ni är ihop också! Bra att ni är kompisar igen! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Pip och Murre - pluttenuttigt värre, jamar matte. Och det är klart, det ÄR mysigt. Bara lillmissen lyckas hålla sig i skinnet. Kurr och burr.

  Nea - alltid bäst när man håller sams! Vi kan lek-bråka men sen är vi kompisar igen. Det blir så varmt och gosigt at ligga i en hög hoprullad. Tass tillbaka.

  SvaraRadera
 7. Sippo - det är mysigt, men ett mysterium för matte. Hur vi får plats, alltså. Hon jamar att hon inte förstår hur två katter får plats på köksstolen, men EN katt tar upp hela sängen? *fniss* Det är ju en katthemlis! Kurr och burr.

  Kattson - det var bra jamat! Mycket bättre att säga förlåt och bli kompisar igen. Och alla kan väl göra dumheter någon gång?

  Dui och Deco - tack, matte tyckte också vi var så goa där vi låg och tvättade varandra. Mycket bättre att vara kompisar än att sura, som flera kloka missar har jamat här. Nosbuff.

  SvaraRadera
 8. *suck* jag blir ju riktigt avundsjuk. Ni har det så mysigt. Så där mysigt kan vi aldrig ha det med Zaga eller Trazzel för de ska bara busa hela tiden.

  SvaraRadera
 9. Maya - det är jättemysigt. Men du ska se att Zaga och Trazzel blir lite lugnare så att ni kan ha tid att mysa. Fast ibland är det skoj med lite bus.*hihi*

  SvaraRadera