lördag 23 januari 2010

Paket är kul!

Vi har ju helt glömt bort att visa paketet Wikki skickade till oss! Eftersom matte är lika förtjust i att öppna paket som vilken säg, fyraåring som helst, så existerar inga fina steg-för-steg-bilder av hur paketet öppnades. Nej, av med papperet och kika nyfiket i paketet var vad som gällde. Vi ville så klart också inspektera.

Findus: Ok, matte. Har noscertifierat allt innehåll i paketet.

Isak: Måste också kontrollera. *nosa* Framtill OK. Bäst att nosa lite baktill också!


Hela det spännande innehållet! Pepparkakskissen, godis (som försvann väldigt fort, mystiskt!), reflexer, nyckelband, blinkmojäng till mobilen och... *fanfar*... kattgräs!

 Kartongen var förstås också jättespännande, men den har blivit helt sönderlekt vid det här laget. Kattgräset fick vi smaka på idag. Mums! Bäst matte planterar nytt snart, för det här var så gott! Och slutligen, en bild på pepparkakskissen som nu har flyttat in till oss. Välkommen i gänget!

10 kommentarer:

 1. Jättekul med paket! Wikki är toppen! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj vilka fina saker ni fick. Hon är ju jättesnäll vår vän Wikki. Måste säga att ni gjorde en rejäl nosologisk undersökning av paketets innehåll. *imponerad*

  SvaraRadera
 3. Vilka fina presenter ni fick av Wikki fast det varken var jul eller födelsedag (för det var det väl inte). Och tänk så miljösmarta vi katter är som återanvänder själva paketet också!

  SvaraRadera
 4. Dui och Deco - skoj med överraskningar, tycker vi med! Paketet (kartongen) kan man också ha roligt med länge efteråt, precis som med de fina sakerna. Kurr och burr.

  Sippo - tack, vi var bara SÅ nyfikna, men det blev ju faktiskt en nosologisk undersökning alldeles av sig själv. Vi kanske får gå en kurrespondenskurs hos dig för att lära oss mer.

  Kattson - visst var det roliga grejer! Toppen att en kartong kan användas till så mycket. Det går att förvara både presenter och katter i den. Wikki är jättesnäll, precis som ni alla jamat.

  SvaraRadera
 5. Wikki är en stjärna! Hon gör så roliga paket med massor av trevligheter. Har också fått ett *stolt*. Pepparkakskissen är jättefin!

  Tass

  SvaraRadera
 6. Nea - Visst är det kuliga paket! Han är fin, pepparkakskissen, men matte gömmer honom uppe i bokhyllan. Hon jamar att vi leker för hårdhänt. Vad hon nu menar med det?

  Kan inte hitta ditt sista inlägg, Nea. Där du testbloggar från Hjälten. Hoppas att det inte är vår dator som krånglar. Matte har fått nog av sånt. Och vi vill förstås inte missa något hos våra kompisar! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Jag tog bort de. RSS feeden har bara inte fattat att det är borta. Men nu finns ett nytt *snyft* inlägg..

  SvaraRadera
 8. Nea - aha, då släpade det efter hos oss kan man jama. Men vad i allsindar är det vi läser, Nea? En katta-strof! Det är så trist med tristigheter... Tass.

  SvaraRadera
 9. Å vad snälla snälla saker ni skriver om mej här.... blir alldeles tårögd! *blinkar*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 10. Wikki - tyvärr har vi inte sett din kommentar. OM du skulle läsa det här, så tycker vi att du förtjänar varje snällt ord! Nosbuff.

  SvaraRadera