måndag 11 januari 2010

Trillingspöt - var finns du?

Nej, nu måste vi jama ifrån! För några veckor sedan skaffade matte en ny kattleksak. En vippa (kanske spö är ett bättre ord) med en lång lurvig tygsvans fastsatt. Längst ner fanns några fjädrar. Men vi är ju tre katter som vill leka - helst samtidigt. Spöt är liksom inte konstruerat för det!

Isak: Åh, jamarns! Kameran! Då är jag inte alls intresserad av spöt, matte. *visslar nonchalant*

Findus: Komsi, komsi, tygsvansen! *sträcker ut en klo*

Rasmus: ... och då kommer jag och TAR DIG! *vifta, vifta*Vår poäng? Jamen, vi vill ju leka samtidigt! Kan inte någon konstruera ett trillingspö? En kratta med lite tingeltangel? En treudd med lite tofsar och mojänger? Sätt igång matte! Vad väntar du på?

Ps. Kanske blir det inget inlägg hos oss stationskatter imorgon. Matte har något dumt som kallas kvällsmöte på jobbet. Vi tycker hon borde ägna sig åt något viktigare. Sina katter till exempel! *fnys*

10 kommentarer:

 1. Märkligt att de inte kan göra leksaker som är anpassade för lämpligt antal katter. Alla goda ting är tre har jag hört flera tvåbeningar säga. Och mycket riktigt är ni just tre. Och jag håller fullständigt med om att matte bör göra nåt viktigare i morgon än att sitta på kvällsmöte.

  SvaraRadera
 2. Konstigt, och människor som ska vara så smarta..men det verkade vara en kul grej den där! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Kattson - mmm, något smart borde det gå att komma på. Det finns ju tvillingvagnar för bebisar, så varför inte trillingspön? Det bildas liksom ett kattvimmel kring matte när spöt kommer fram och så blir det någon katt som inte är lika framåt som backar. *sniff* Skönt att fler tycker att kvällsmöten är katt-tidstjuvar.

  SvaraRadera
 4. Dui och Deco - den är himla kul men den räcker liksom inte till för oss allihop på en gång. Får nog sätta uppfinnarmatte i arbete! Tassen!

  SvaraRadera
 5. Åh er vippa liknar min favorit vippa av fuskpäls.

  Matte berättade om en vippa hon sett som man skulle ha på handen och med en vippa från varje finger. De e kanske en ide för er?

  Tass!

  SvaraRadera
 6. Nea - den där handvippan låter som en smart idé. Tack för tipset! Då finns det lite fler busalternativ, med flera fingervippor.

  Nåt fusk är det med vår vippa. Det kanske är pälsen? Man får bra klotag i den i alla fall!

  Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker ni borde skicka in klagojam till dom som tillverkar leksakerna. Med lite tur så kanske ni får anställning som leksakstestare. Det skulle ju vara kanon!

  SvaraRadera
 8. Sippo - tänk om vi kunde få bli leksakstestare...*drömmer* Vi kan med säkerhet jama, att leksakerna skulle bli mycket hållbarare då. Kanske lite mer finurliga också? Det vore faktiskt ett riktigt drömjobb! Det eller gourmetmatstestare. *suckar*

  SvaraRadera
 9. Voff!
  Matte fick sig ett gott skratt. VILKA HÄRLIGA BILDER!!!
  Texten var skojig också...som vanligt!
  Ett fyrfaldigt voff för stationskatterna!
  Voff voff voff voff!
  ...och lycka till med att hitta den perfekta leksaken för er alla tre gullekatter...
  Trassla, leg. pälsboll

  SvaraRadera
 10. Trassla - mjao, vi tackar för voffet och berömmet! Trevligt att du hittat hit till oss, vi har ju sett dina tassavtryck hemma hos andra. Vi jobbar hårt för att hitta den bästigaste leksaken. I värsta fall får vi sätta matte i arbete. *fniss* Kurr och burr.

  SvaraRadera