måndag 22 november 2010

Är det inte dags snart?

Findus: Är det inte dags snart? *suckar*


Två veckor kvar! Måndag 6 december är datumet som är inringat i katthemsalmanackan. Den dagen ska matte få med sig en inköpslista som hon får lov att fixa efter jobbet.


 • krongrädde
 • Dentabits
 • torkad kattmynta
 • lite räkor
 • mjölklinser med mynta
 • sist men inte minst: Shrek 4-dvd:n!


Vi gillar Shrek, både matte och vi. Men ännu mer gillar vi Puss in boots! Visserligen har vi hört ryktas om att han är lite *hrm* olik sig i den här filmen, men han kanske bara har uppgraderat pälsen? Hur som helst, Puss är en cool kille, så filmen måste vi se. 
Filmen som bara ska handla om Puss in boots kommer visst inte förrän i november nästa år. Dit är det visst flera kattiljoner timmar, påstår matte. Får väl försöka tåla oss då. Men det blir svårt.


Tänk... en film med bara Puss in boots!

10 kommentarer:

 1. Stor nedräkning!Vilken lista, kontrollera en extra gång så ni inte flömt något bara, är det fest så är det! Vilka fankattiska bilder det är på er hela tiden! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Han é tuff Puss in Boots, han liknar dig lite Findus *blink blink*/Amanda-Bus

  SvaraRadera
 3. Wowjam, vilken lista! Förutom mjölklinserna, de stryker jag på min lista. Annars blir det kopiering. Egentligen är det ju Kattens Dag nu till helgen, men det blir förträffligt ytterligare en högtidsdag. Nu ska tassa ner listan till matte...

  SvaraRadera
 4. Whooohoo skall Puss få en egen film. Yes. Så kul!

  Nosgos!

  SvaraRadera
 5. Vilken jamarbra lista. Den ska jag genast ge till husse. Inklusive mjölklinserna. *blink*

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - åh, vad vi längtar! Bäst att vi ser över listan några gånger till, så att vi inte missat något viktigt. Tack för berömmet! *glada* Kurr och burr.

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - visst är han en tuffing! Hmm, lite lik honom? *kråmar sig*

  Gustav - Kattens Dag får man ju inte missa! Kopiering går bra, men man ska förstås bara ha favoritmat med på listan. Alla gillar ju inte samma gottigheter.

  Nea - visst är det toppen med en egen Puss-film! Synd bara att det dröjer så länge. *sniff* Kurr och burr.

  Sippo - jama gärna till om du kommer på något mer som ska vara med på listan. Här ska firas! *slickar nosarna*

  SvaraRadera
 7. Jättebra att ni gör inköpslista åt matte. De flesta människor har ingen aning om vad de ska handla, de köper allt möjligt onödigt och glömmer det som är viktigt. Sen drömmer jag om en film med "Findus, ISak och Rasmus in boots". Oscarsvinnare direkt!

  SvaraRadera
 8. Kattson - vi tänkte att det var bäst att ge matte lite hjälp på traven, så att hon inte virrar till det alldeles. Annars går det nog tyvärr precis som du beskriver. Tänk, filmstjärnor... *drömmer* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. wow, vilken spännande film det verkar vara.
  Och mums så mycket gottis.
  Tazz

  SvaraRadera
 10. Inkan - vi tror den är jamarbra! I alla fall så gillar vi Puss in Boots. *viftar ett P i luften med klorna* Gottislistan får matte inte glömma när det blir dags att se filmen. Kurr och burr.

  SvaraRadera