lördag 6 november 2010

Mera kuddkrig

Nä, nu mjausingen har Findus och Rasmus fått så mycket uppmärksamhet så nu är det min tur, tyckte Isak. Det är faktiskt läbbigt med gosabstinens. Isak lade sig i sin favoritställning med lilldatorn som kudde och inbjöd till klapp- och klipaus. (Bilden är någon vecka gammal, men det såg ungefär likadant ut idag.)


Isak: Här når du jättebra att klia bakom öronen, matte. *spinner*

För att riktigt visa hur mycket han tycker om matte, passade Mysak på att ge en massa datasupport. Han förminskade texten, hjälpte till att skriva lite kattentarer på andra  missevänners bloggar och passade på att hämta hem en fil. Dock protesterade matte när hon helt plötsligt såg texten om att denna fil kan skada datorn och avbröt det hela. Lite fräckt, men man kan ju alltid göra ett nytt försök när hon hämtar kläderna från tvättstugan.

Sedan måste matte berätta, att hon blev mäkta imponerad av Findus tassfärdighet med tangentbordet idag. Han ställde sig på tangentbordet och lyckades åstadkomma ett snabel-a. Hur stor är chansen för det?

8 kommentarer:

 1. Ett snabel-a ?
  Husse säger wow! Och undrar om inte missen borde köpa en lott!
  Vi säger bara att 4 tassar > 2 händer! :-)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Men visst är det väldigt roligt med alla fina snabbkommandon dom hittar som inte JAG sedan hittar. *muttrar liiiite surt*

  SvaraRadera
 3. Så duktig Findus är. @ är svårt för matte som bara han en hand att skriva med. Bra gjort gubben.
  Mysak ligger bra där han ligger. Nära till gos och öronkli. Men vart håller Lillmissen till?
  Ha en mysig lördagkväll!

  SvaraRadera
 4. Klart att Findus klarar av att skriva @ - han är ju en katt! Precis som om det skulle finnas nåt tvivel på att vi katter inte klarar allt vi vill... Sen att vi inte vill göra en hel del är en annan sak.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Vad menar du med chansen? Vi jamar att det säkerligen är skicklighet! Mattar ska alltid vara så nedvärderande. Han skulle kanske skicka ett mail till KRIS (om att han inte får tillräckligt med gos) och då behövs ju faktiskt ett snabel-a, sådeså!

  SvaraRadera
 6. Bra att du kräver att få lite gos Isak. Det är viktigt att sätta ned tassen ibland och jama ifrån på allvar. Så måste vi jama att det var verkligen starkt jobbat av Findus att göra ett @ så där. Det visar ju hur duktiga vi katter är.

  SvaraRadera
 7. Det är ju oerhört viktigt att man får si dos med gos! Snyggt jobbat att lägga dig så matte måste gosa! Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Max och Måns - så rätt ni har. Klart fyra tassar måste vara bättre! :) Matte funderar på att ta med Findus och köpa några lotter. Kurr och burr.

  Inkan - matte säger likadant. Hälften av alla grejer vi lyckas åstadkomma, har hon ingen aning om hur man gör. Och vi skvallrar inte. *hihi*

  Smulan och Amanda - datorn är en jättebra liggplats. Varm och nära matte. Lillmissen låg och smälte maten, som en nyäten boaorm ungefär.

  Alice - hihi, gissar att matte upptäckt att det inte är lätt om vi inte vill göra något?

  Goliath och Lisen - matte förundras fortfarande över snabel-a:t. Findus har nämligen söta lurviga bjässetassar, så matte blir för sitt liv inte klok på hur han lyckades träffa dessa tre tangenter och inga andra. :)

  Sippo - Isak håller med. Människorna ska inte tro att de kan ignorera oss hur som helst. Findus hälsar: Katter kan!

  Dui och Deco - dosgosen måste vara fylld. Det där är en jättebra plats för att vara i centrum. Kurr och burr.

  SvaraRadera