söndag 28 november 2010

Besten är tillbaka!

Idag upphävdes ett stort klagojam genom hela StationsOmrådet. Matte hade i smyg utfört avancerad halskirurgi på snabeldraken, och jämmer och elände, nu vrålar den besten lika grymt och hungrigt som förr.


Rasmus, som är en handlingens katt om än han är minstingen i familjen, började genast smida planer. Beslutsamt lade han sig i hårdträning för att komma i form och sedan ta itu med monstret en gång för alla. Lillmissen började med kattups efter Nea och Simbas anvisningar. Måste erkänna att vi är stolta över grabben. *stryker bort en tår ur ögat*


Rasmus: Kan Nea så kan jag! *huff och puff*

10 kommentarer:

 1. Oj vad du kan... här måste vi träna på kattups *pust å stön*
  Vi är inte bra på det, inte matte heller *fniss*

  Synd att matte lyckades med snabeldrakskirurgin (så långt ordet blev ;-) nu fick vi till det)*nosgos*

  SvaraRadera
 2. Uschjam för otäcka snabeldrakar. *ryser* Men så hårt som Rasmus kämpar, så kommer han snart göra ett svanskast på monstret och banka påsen ur den.

  SvaraRadera
 3. Oj, det var inte dåligt! Rasmus ser ut att vara riktigt duktig på kattups! Vi kanske också borde träna lite, men det ser ju lite jobbigt ut!

  Tass & Kram

  SvaraRadera
 4. AJ, aj, det var illa att snabeldraken kommit igång igen. Och lagom till jul också! Nu står hoppet till att Rasmus ska lyckas fixa den en gång för alla.

  SvaraRadera
 5. Vi som hoppades att ni skulle slippa Snabeldraken för alltid. Rasmus kattups såg jättesnygga ut! Bör hamna i toppform omgående. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Smulan och Amanda - *pust, flås* Måste hålla sig i trim om man ska slåss med drakar. Jaham, snabeldraken trodde vi att vi sett för sista gången, men icke. Rackarns! Kurr och burr.

  Sippo - oj, vad Rasmus blev stolt när han läste de orden. Tack för förtroendet. Ska bara hitta ett bra läge för bakhållsläge på svanskast eller snabelkrok.

  Molly och Grabbarna - det verkar vara riktigt jobbigt med kattups. Rasmus har vilat hela eftermiddagen och vi blev trötta bara av att titta på! Kurr och burr.

  Kattson - har matte aldrig hört talas om julefrid? Fast hon muttrar visst bara om julstädning. Hoppas lillmissen har någon slug plan!

  Dui och Deco - det hoppades vi med! *suckar* Rasmus verkar ha fått in rätta snitsen. Snart har han nog en sexpack Dentisar på magen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Åh vad duktig Rasmus är med kattupsen. Han kommer att kunna ta sig an snabeldraken vilken dag som. Syns redan vilka fina magmuskler han fått. Det är väldigt effektivt med kattups. Men glöm inte stretchingen sen Rasmus!

  Nosgos!

  SvaraRadera
 8. Nea - tack för berömmet. *glad* Tycker nog att magmusklerna redan är starkare, så kattups måste vara rena mirakelkuren. Bra att du påminde om stretchingen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Pst! Det finns en tunntarm på draken...utan den kan draken inte leva *viskar till avknipsarspecialisten*

  SvaraRadera
 10. Gustav - aha... det ska undersökas. Tack för tipset! *glädjestepp*

  SvaraRadera