fredag 26 november 2010

CSI - kan ni komma?

Vi tre Stationskatter känner oss aningen misstänkta för den senaste tidens prasselkupper. Matte gör nog så gott hon kan, men vi undrar om experthjälp kanske borde tillkallas.


Tänk om CSI kunde komma? Eller den här kissen, som har den stiliga titeln Grissom´s assistant? Nog kunde vi behöva förstärkning i utredningen!

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

8 kommentarer:

 1. Vi vet att Sippo tillkallats vid tidigare mystiska tillfällen. Hoppas verkligen att matte får tag i den skyldige så ni slipper MISS-tankarne. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Knepigt ärende till och med för CSI, men är det några som ska kunna klara av det är det väl dom? Men då gäller det ju att matte har några bevis, och om jag förstått rätt så är det ganska tunt på den fronten?

  SvaraRadera
 3. Kanske är det aningen tidigt i utredningen än att tillkalla experthjälp. Jag hyser stor tilltro till att era skarpa hjärnor ska kunna lösa det här. Kanske går er matte i sömnen och hittar på saker hon inte vet om? Bäst att hårdbevaka henne!

  SvaraRadera
 4. Det kan nog vara bra att tillkalla experthjälp eftersom er matte verkar vara ute på helt fel spår när hon misstänker er. Hoppas ni får tag i den skyldige så att ni missar blir rentvådda från alla misstankar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Rådfråga kåmandåkatten Sippo, han kan kanske reda ut vem som är den skyldiga och hur han kan komma in till er och ställa till med bus.
  Nosgos!

  SvaraRadera
 6. Typiskt tvåbeningar att misstänka de oskyldiga änglalika katterna. Jag tror fortfarande på spökkatter! Ni behöver kanske hjälp av en exorkattist.

  Nosgos!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är konstigt att matte ens misstänker er. Man ska väl lita på sin familj tänker vi..

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco - *tassen för pannan* klart att Sippo vore det självklara förstahandsalternativet att fråga! Någon gång ska väl den skyldige åka fast. Kurr och burr.

  Kattson - visst vore det bra med experthjälp från CSI, fast matte har ju förstås klampat runt och mest varit till besvär. Hon klistrade ju upp bevisen på väggen. *skakar på huvudet*

  Gustav - inte alls dumt att hålla matte under bevakning. Varför ska det hela tiden bara vara vi som blir misstänkta? Nu har vi börjat sova på hennes ben så hon inte kan smita upp i smyg.

  Alice - sådan här beskyllningar vill man ju inte ha hängande över sig. Vi undrar så vem som har ritschat och ratschat i tapeten. Kurr och burr.

  Smulan och Amanda - fråga Sippo... *noterar* Det är ju ett verkligt mysterium hur brottslingen så obemärkt lyckas slinka in i lägenheten. Kurr och burr.

  Nea - hujedajam, undrar om vi kan ha en spökkisse här? Sedan måste vi tacka för stödet; vi tycker själva att vi bär mattes anklagelser med ett änglalikt tålamod. Kurr och burr.

  Goliath och Lisen - helt rätt, nog borde väl familjen hålla ihop! Mörtigt av matte, tycker vi.

  SvaraRadera