måndag 1 november 2010

Vilken lirare

Hmm, vi är inte helt säkra på om matte har tomtar på loftet, eller möjligen ekorrar på hjärnan. Men vi vill bara jama, att om vi inte kan få sätta upp en ynka liten talgboll hos oss, så kan vi faktiskt nöja oss med att få titta på en sådan här finurlig liten Kurre.Matte bara fnissade när hon såg det. Tydligen är det en flera år gammal reklam, men eftersom matte sällan ser på TV har hon helt missat det när det begav sig. Finns det inga braiga reklamsnuttar med oss katter?

11 kommentarer:

 1. He-he, den har vi inte heller sett. Jag vet precis vad jag -och säkert alla andra kompisar också- skulle kunna göra reklam för: kattmyntegrejor! Har ungefär samma effekt som det där ekorren sörplade i sig!

  SvaraRadera
 2. Tihi den tyckte vi om!
  Här är en med missar, eller rättare sagt MÅNGA missar! :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=vCB7RqGS684

  SvaraRadera
 3. Ekorrar är kul att kolla på de med, men ni kan gott få en talgboll också. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vi har inte heller sett den här förut. Den var ju jamarskoj ju! Husse gillar den där kattreklamen för Friskies, med Brandon Mjau, som kissen heter.

  SvaraRadera
 5. Gustav - kattmynta hade vi tyckt om att göra reklam för! Vilken skojig film det hade blivit att titta på, Och göra... *fniss* Vi börjar nästan dregla vid blotta tanken.

  Max och Måns - det var verkligen missar överallt! Undrar om alla kunde hålla sams? :)

  Dui och Deco - visst vill vi ha en talgboll! Vore ju jamarskoj att se dunvipporna på nära håll.

  Sippo - vi måste be matte leta upp den reklamen på Youtube så vi får se. Alldeles för lite kattreklam på TV, enligt oss! Vi skulle kunna göra en snutt om bästa sättet att göra inbrott... eh, menar öppna en ny RC-påse.

  SvaraRadera
 6. Häftig reklamfilm, den har matte missat också för hon ser inte på TV mycket heller. Kul att vi fick se den!

  SvaraRadera
 7. Kul film, och bra att ni fick se den. Men jag tycker inte det ena ska förskjuta det andra. Ni är värda en talgboll också!

  SvaraRadera
 8. Den filmen har inte vår matte heller sett. Det var en cool ekorre. Våra ekorrar är inte så där duktiga. Vi har ett hasselträd precis utanför verandan så vi har span på ekorrarna och de brukar kika in på oss (på behörigt avstånd) Katter och ekorrar har nåt gemensamt båda är lika nyfikna, säger matte.

  SvaraRadera
 9. Jag håller med, den var jamarkul!
  Den här kattreklamen gillar vi allihopa här hemma http://www.youtube.com/watch?v=Pk7yqlTMvp8&feature=related
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 10. Tänk om man hade sådant bollsinne, hihi! Nog för att Lukas gillar att dribbla med boll men han får inte riktigt till det som ekorren ;-)

  SvaraRadera
 11. Smulan och Amanda - den reklamen tyckte vi faktiskt var riktigt skoj att se. Duktig ekorre! :)

  Kattson - klart att du har rätt, både film och talgboll är ju underhållning med extra allt!

  Sol-Måne - hihi, vi kan föreställa oss att ni är lika nyfikna på varandra, kissar och ekorrar. Vad kul att kunna ligga och kika på dem när de är i hasselträdet!

  Alice - vi tyckte också att din länk var skojig! Matte tyckte det var lite extra dråpligt när en av de väderbitna kofösarna, med armen i mitella, langar fram en klädvårdsrulle och avhårar kläderna. *fniss* Kurr och burr.

  Molly och Grabbarna - den ekorren måste ha tränat ända sedan han fick sin första nöt! Lillmissen är duktig på tassboll, men sådana jongleringar har det nog aldrig blivit.

  SvaraRadera