söndag 21 november 2010

Te är godast i kattmugg

I köksskåpet kan man hitta en del saker som nästan blivit bortglömda. En rad muggar, till exempel, som har haft annat porslin uppstaplat framför sig. Det lustiga är, att matte alltid trott att hon inte har så mycket kattprylar hemma. Alltså saker med kattmotiv. Vem hade kunnat ana...


Det finns naturligtvis en mängd söta och skojiga saker med katter på, men för att inte bli fullständigt översvämmad av grunkor så vill matte att de ska ha en funktion också. Detta var resultatet av skåpstädningen. 


Mattes kattmuggar.


Nu står muggarna långt fram, så att de är lätta att nå. För så är det bara: te smakar godast i en kattmugg! Och kanske särskilt om den muggen sålts till förmån för ett katthem?

8 kommentarer:

 1. Oj, så fina kattmuggar er matte har. Vi har bara en sort här. Jättestora muggar som matte fick två av i olika färger, de har svansen som handtag...
  Vi ska be henne att ta kort på dem, så ni får se.

  SvaraRadera
 2. Väldigt klokt jamat. Alla borde köpa en kattmugg till förmån för katthemmen.

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Bra med mugg som är till dubbel nytta! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vilka fina muggar! Och katter kan man aldrig få för många av....
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Matte jamade att hon föll som en fura för den blå i mitten. Klart det smakar goda i en kattmugg ännu godare blir förstås teet med lite katthår. Ger en fantastisk arom!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Smulan och Amanda - fina kattmuggar ni hade! Det är nog samma sort matte har, högst upp till höger på bilden. Nosarna ryms jättebra i den. *fniss*

  Sippo - det är så bra med användbara saker, där pengarna går till bra ändamål. Och bättre ändamål än ett katthem får man väl leta efter?

  Dui och Deco - bra jamat, precis så tycker vi också. Nytta för matte, nytta för kissarna på katthemmet. Kurr och burr.

  Alice - de är riktigt fina... och kattmotiven gör dem ju bara ännu bättre. Som jamat, katter är alltid bra att ha. Tasskram.

  Nea - katthår är en oumbärlig ingrediens i te! Det brukar förresten ingå i lite av varje här hemma. ;) Allt kan förbättras med lite hårstrån från en kisse, tror vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Muggen till höger längst upp har Ligans Matte plus den svarta varianten av den.
  Dom är sååå fina.

  SvaraRadera
 8. Inkan - de är både fina och bra för tesörplande mattar. Det ryms visst en hel del i dem. Visste inte att de finns i svart också.

  SvaraRadera