måndag 8 november 2010

Måndagar

Nu är det ju så, att vi kissar är förnuftiga varelser och inte lägger så stor vikt vid vilken veckodag det är. Däremot kan graden av förvirring i mattes uppträdande ge en viss vägledning om det är jobbdag eller ledigdag.


Helgdagar myser vi i lugn och ro i sängen. Matte tassar lugnt igenom lägenheten utan att nästan trampa oss på svansarna och frukosten äts i lugn och ro. Det finns tid och utrymme för en massa gos och kli.


Vardagar är lite annorlunda, kan man jama. Allt går i ett flygande fläng och man får liksom inte busa klart innan matte försvinner. Och det värsta av allt.... 

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

9 kommentarer:

 1. Exakt å det verkar va måndag mycket oftare än fredag *fräs*.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Mattar och hussar ska vara hemma hos sina katter JÄMT tycker jag *stampar med tassen* Fast här är det litet tvärtom, de far iväg på helgerna och är hemma i veckorna, i rummet som heter kontor. Så jag har det nog rätt bra ändå. Mer synd om er...

  SvaraRadera
 3. Jag håller med fullständigt. Husse blir helkonstig på måndagar. Hoppas det inte smittar till oss katter.

  SvaraRadera
 4. Likadant hos oss..förstår inte denna brådska! Kan inte finnas någt viktigare än att vara med sin katt.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Smulan, Amanda och deras 2-benta - det har ni förjamat rätt i! Det bara vimlar av måndagar ju! Kurr och burr.

  Gustav - det har du rätt i, visst borde tvåbeningarna vara hemma med oss mycket mer! Fast vi kunde släppa ut matte för att uträtta viktiga ärenden, som att handla lite god kattmat ibland.

  Sippo - kan det smitta, tror du? Undrar om man skulle ta ett jam med vettisen om det ingår skydd mot måndagsstress i vårt vaccin?

  Dui och Deco - bråttom var rätta ordet. Man får se upp för klunsiga mattefötter överallt, till och med när man helt fridfullt sitter och mumsar med nosen i matskålen. Nosbuff tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Ja vi minns den tiden husse for i väg mitt i natten ända till Stockholm. Varken husse eller vi var lyckliga...........

  Nu är det klös i tillvaron husse är hemma hela dagarna. Kanske nästan för mycket jodå det kan bli lite för mycket ibland.
  Bra att det klart vad som hänt med halsduken.

  SvaraRadera
 7. Tycker du ska be matte kontakta t ex Gustav så han kan berätta hur det går till att ha matte hemma hela veckorna. Han har ordnat det bra.

  SvaraRadera
 8. Mjau jag är glad bara att matte kommit hem helskinnad i detta väder! Bussarna hade halkat lite hur som helst så det kändes oroligt...
  Har satt en tass på balkongen nu och liiiite kul är den första snön - i 10 sekunder. Sedan vill jag in igen!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 9. Pricken, Svart, Moses, Pi - fyjam, det måste ju vara ändå värre om ens människa var tvungen att åka långt bort och jobba. Vi tyckte också det var bra att det blev ordentligt utrett om vad som hänt med mattes halsduk. Man kan inte skylla på oss missar jämt heller!

  Kattson - det var nog ingen dum idé att fråga Gustav till råds. Han är ju en klok katt och kan man få ha matte hemma i veckorna vore det toppen. Men det där med att resa bort lät oroväckande... *morrhårsdarr*

  Wikki - uschjam, det är otäckt om det är halkigt ute. Då händer det så mycket läskigt i trafiken. Skönt att matte kom hem utan otrevliga bussupplevelser i bagaget. Kurr och burr.

  SvaraRadera