lördag 20 november 2010

Post är skoj

För det mesta får vi bara tråkig post. Reklam, och det är sällan det är någon god kattmat eller kulig kattleksak med där. Men igår släppte postis ned en annan sorts papper. Avi stod det på den, och så stod det att det var från Smulan och Amanda.


Tyvärr traskade inte matte iväg och hämtade paketet igår kväll, men idag ville vi inte höra på några undanflykter. Kommit snö? Äschjam, hon får väl klä på sig ordentligt.


Titta! Paketet är adresserat till oss! Bort med tassarna, matte.

 Så mycket fint inuti! *svansdans* Musebusar och godis.


 Findus: Är det inte något som har försvunnit härifrån? Lillmissen!

 De här myntamössen såg väldans fina ut. *snusa, nosa*

  Rasmus: Vadå? Jag har väl inte knyckt stora musebusen heller. Du ser väl hur oskyldigt jag ligger här. *harkel*

Isak: Joho, jag såg dig nog allt! Du kattnappade stora muslingen och sprang iväg. 

Den stora musen var en sådan modell som Smulan och Amanda har jamat om tidigare. Matte drar i en tråd i baken så  kilar den väg över golvet.  Hur skoj som helst att jaga! Och de andra mössen doftade läckert av my-myyy-*snusa*-myyyynta!

Kattgodiset lade matte beslag på. Hon är ju värre än Kommandoran i Emilböckerna! Hon, som tar fattighjonens julmat som mor i Katthult har gett dem. *stampar med tassen* Fast vi fick förstås smaka av Temptations. De var goda! Förstår inte varför matte inte kan låta oss sköta godisransonerna själva? Så slipper godisaskarna ta upp plats i köksskåpen.

7 kommentarer:

 1. Voff!
  Efter detta inlägg funderar jag på om man kan plastikoperera mig eller bara konvertera till katt?
  *vift vift vift*
  (Ja-aa, jag läser allt fortfarande... i smyg...)

  SvaraRadera
 2. Oj vilka kuliga saker! *avis* Vilka fina bilder matte har tagit på er! Men jag håller med om att Rasmus ser onekeligen väldigt oskyldig ut! Och vart är beviset? Inte kan jag se nån stor musling... Jag tror det är en konspiration mot lillmissen... Sånt sker minsann här också ibland, jag beskylls för både det ena och det andra bara för att jag är minst.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Åh, så glada vi är att ni gillade vårt paket!

  De små musebusarna köpte matte med tanke på främst Isak som gillar att bära på små lätta saker. Hon tyckte att de var idealiska för det. Dessutom har de ganska lång svans till glädje för Lillmissen *fniss* Findus får spela tassboll med dem.
  Stora musebusen gillar vi också att jaga, fast våran är ljusbrun.
  Vi hoppas att ni får riktigt roligt med musebusarna och njuter av gottet!
  *nosgos*

  SvaraRadera
 4. Wow! Eget paket! Vad kul! Gulligt av Smulan och Amanda och deras matte att skicka paket till er! Och vilket toppeninnehåll, något för alla! Matte borde ju förstå att ni kan ta hand om godiset själva så duktiga som ni är. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vilka skojiga saker ni fick med posten. Tänk vilka snälla vänner vi katter har. *spinner*

  Angående att matte snor godiset, så håller jag fullständigt med er. Ni borde själva sköta om godishanteringen så det inte tar upp plats i skafferiet.

  SvaraRadera
 6. Trassla - som vår specielle voffiskompis så tycker vi om dig precis som du är! <3 <3 <3 Du får såklart smaka av vårt godis ändå. Om nu ni hundar gillar kattgodis? *funderar* Har du hört efter om det finns något bortglömt paket till dig på Postens utlämningsställe? Kanske på "Skäll" eller någon annan bensinmack? ;) Kurr och burr.

  Alice - det var jättefina saker i paketet. Konstigt hur den stora musebusen bara försvann vid fotograferingen?! På ett foto som matte valde bort syns en grå skugga som sträcker fram en tass. (Här hälsar Rasmus, att det bara är en kompott, eller komplott eller nå´t, och att det inte räcker som bevis!) Det är orättvist att bli beskylld bara för att man är minst. Kurr och burr.

  Smulan, Amanda och deras 2-benta - det var jättebra saker som passade oss precis! Småmössen var exakt den storleken på prylar som Svarte Mysak tycker om att bära omkring på! Vi har förresten lekt med musen alla tre, och efter inspektion beslöt sig Rasmus för att svansen var onödigt lång. :) Den där omkringkilande musen var sååå spännande. Vi älskade godiset (fast tyckte att matte gömde undan det alldeles för tidigt)! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco - precis så var det, något för alla! Vi tyckte det var jättespännande att öppna paketet, men sedan blev vi otåliga när matte skulle börja vifta med blixtmojängen. Vi ville ju leka NU! Konstigt att vi inte fick ta hand om godiset. Ibland verkar det nästan som om matte inte riktigt litar på oss? *förvånade* Kurr och burr.

  Sippo - det borde förbjudas i kattlagen att mattar och hussar snor ens godis. *mutter* det var verkligen snällt av Smulan och Amanda att skicka presenter till oss. Gullekissar! Kurr och burr.

  SvaraRadera