måndag 29 november 2010

Nämen, är det inte...?

När vi fick se det här klippet, började både vi och matte gnugga ögonen med tassarna. Och fingrarna. Missarna såg väldigt bekanta ut på något vis. En grårandig, en rödstrimmig och en helsvart. Men hallåjam!? Inte brukar väl mattes röda lillbamsing tassa omkring i sparkdräkt? Och Isak vill bestämt dementera att han har mössa med rosa bollar på.


Nää, det måste vara en tillfällighet att kissarna såg ut som vi. *pustar ut* Fast undrar om man skulle öva in en tuff sång och ställa sig innanför porten och jama? Så kunde människorna i huset kasta Dentisar i våra utlagda matskålar när de är på väg till och från jobbet. Det bor mååånga människor i vårt hus! *slickar nosarna* Fast som vanligt skulle väl matte ha en massa synpunkter. Det är nog bäst att öva i smyg...
Är det månne våra dubbel... eh, trippelgångare, det här? *fniss*

12 kommentarer:

 1. Jag tror jag kan lova att det skulle bli ett BERG av Dentisar och annat gott om ni stod utanför porten och sjöng så här! Tyvärr tror jag också att det blir väldigt svårt att övertyga matte om nödvändigheten av att 1) öva in sången (hon kommer kalla det för oljud) 2) numret måste få utföras i frihet utanför huset (hon kommer säga att ni rymmer). Fast vem vet...men ni kan ju börja med att öva in Luciasången (när hon jobbar) och lussa för matte om några veckor. Faller det väl ut...tjam, vem vet?

  SvaraRadera
 2. Låter som Gustav har ett bra förslag!Kanske lite persiennharpa till för att liva upp det lite extra!Ni skulle absolut få massor med dentisar! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vilken fin banner ni har hittat! Tasskram

  SvaraRadera
 4. Vilken skönsång , ni bjuder på grabbar !!!
  Nä just det , det var ju era trippelgångare som sjunger :)
  Men det kanske inte är en dum idé att öva in Luciasången o lussa för matte :)

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Gustav på alla punkter. Ett jätteberg av godis skulle ni få om ni sjöng så här. Ni får börja bearbeta matte redan nu.

  SvaraRadera
 6. Gustav - tänk, ett berg av godis... Men ett sådant tillfälle får man helt enkelt inte missa! Tyvärr har du säkert rätt i bedömningen av matte, så operation överjamning får nog ta sin början.

  Dui och Deco - eget ackompanjemang till måste bara öka intäkterna. Helt klart något att fundera på. Vi såg att ni hittat en så gullig banner och följde länken. Kurr och burr.

  Lillagul - de var riktigt duktiga, den där trion. Kunde vara värt att öva in Lussesångerna. Badrummet har nog bra akustik. *hihi*

  Sippo - oj,oj, tänk på allt godis vi går miste om. Här måste till någon listig taktik för att få matte att se saken ur vår synvinkel.

  Inkan - riktiga kluringar. :)

  SvaraRadera
 7. Jätteroligt, vilka fina trippelgångare matte hittade och vi håller med Katten Gustav, ni skulle få massor med dentisar och annat godis. Fast vi tror inte heller att er matte gillar idén nåt vidare tyvärr.
  Ni får som flera sa öva till Lucia och bjuda på skönsång då för matte.

  SvaraRadera
 8. Smulan, Amanda och deras 2-benta - de var inte så pjåkiga, den här trion. ;) Tänk att mattar så ofta ska lägga sig i våra planer! Känns lite surt att gå miste om så mycket gottigheter.

  SvaraRadera
 9. Det är märkligt hur få katter som slagit igenom på artisthimlen. Tvåbeningar verkar tro att det bara är de som kan sjunga, men jag tror ni lätt skulle kunna bevisa att katter är väl så duktiga sångare. Kanske skulle vi bilda en kattkör? Sippo verkar ju vara en given ledare. FÖrutom en utmärkt sångare är han ju kompositör också. Och med er och många andra katter skulle det bli oslagbart.

  SvaraRadera
 10. Haha, ja det var väldigt likt! Det är nästan så att man tror att det är ni, fast mössa med bollar skulle ni förstås inte visa er i, och sparkdräkt är ju bara för mycket! Ni får öva upp sången lite så ska ni se att ni får massor med godis av alla grannar! :-)

  SvaraRadera
 11. Kattson - en kattkör låter jättespännande! Klart att vi missar kan sjunga. Det är bara våra människor som inte har sinne för vacker musik. :)

  Molly och Grabbarna - mjaaa, visst var det likt? Fast vi är förstås glada för att matte inte sätter på oss kläder. Vi börjar mer och mer tro på idén att jama och jamma för grannarna. Lite vacker musik i juletid måste väl uppskattas?

  SvaraRadera