måndag 4 oktober 2010

Andra bullar

Även om en dag börjar lite trist, med att trampa runt i diverse otäckheter, så kan den avslutas på ett helt annat sätt. En överraskning väntade på matte när hon kom tillbakatassande efter att ha handlat mjölk. En påse nybakta kanelbullar hängde på dörrhandtaget till lägenheten. Det var mattes snälla kompis som hade bakat på Kanelbullens dag och åkt på en utdelarrunda. Gulligt, tycker vi.


"Glad Kanelbulledag! Önskar fam. XXX." Matte hälsar, att hon tackar så hemskt mycket!

Matte blev allt både glad och rörd av omtanken. Nu sitter hon och snusar med näsan över bullpåsen, precis som om den innehöll ett hekto kattmynta av prima kvalitet. Hmm, något säger oss att det är bäst att hålla sig framme om vi vill få oss en smakbit. Ifall det är något ätbart för katter, alltså.

12 kommentarer:

 1. Jag har nosat på en sån där bulle, men inte blev jag då sugen ett dugg. Helt ointressant. Vitfiskfika är MYCKET bättre!

  SvaraRadera
 2. Vilken jättesnäll kompis er matte har. Husse började nosa lite på bilden av bullarna. Jag tror han blev lite avis.

  SvaraRadera
 3. Vilken snäll kompis! Matte blev riktigt avis, fast jag måste jama som Gustav att det där är väl inget att hetsa upp sig för...
  Hoppas ni får lite dentisar eller annat gott när matte mumsar på bullarna.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vilken toppenkompis! Hoppas verkligne att ni fick smaka! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Vilken gullig överraskning! Vilken toppenkompis! :-)

  SvaraRadera
 6. En så gullig kompis er matte har. Kanelbullar är jättemumsigt, vi brukar få smaka lite. Men sockerkaka är ännu godare!

  SvaraRadera
 7. Gustav - en liten bit gick ned, men det var ju inte smaker för en riktig katt. Vitfiskfika låter smaskigare, i våra öron åtminstone. Fast matte mumsade och tyckte det var gott. Vi fick andra godsaker till fikat.

  Sippo - mjau, visst var det snällt gjort. Förstår att husse snusar, för matte satt och sniffade länge och väl i påsen.

  Alice - det är en jättesnäll kompis matte har, fast inte bara för bullarnas skull förstås. Vi undrade vad vi skulle få för gott till fikat. Då öppnade matte en burk makrill i tomatsås. Mums! Kurr och burr.

  Dui och Deco - det är verkligen en toppenkompis! Vi fick smaka lite, men våra nosar tyckte bättre om makrillen. Tasskram.

  Molly och Grabbarna - visst var det rart! Hon är snäll och omtänksam, mattes barndomskompis.

  SvaraRadera
 8. Smulan och Amanda - hon är verkligen hemskt gullig, kompisen. Vi smakade lite av bullarna, men när det började lukta fisk så var valet inte svårt... Sockerkaka har vi nog inte provat. Men allt som är på mattes tallrik brukar ju vara värt att undersöka! :)

  SvaraRadera
 9. 5 tassar för er mattes kompis!
  Sådana där bullar med mjölk är för hussar och mattar vad kattmynta och dentisar är för oss! :-)

  SvaraRadera
 10. Max och Måns - matte håller med fullständigt. Rena bullmyntan! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. Inkan - vi injamar helt och fullt! Så omtänksam och go´!

  SvaraRadera