torsdag 7 oktober 2010

Kattiljoner på gång

Det har hänt något så spännande, att vi nästan biter på klorna. Vi, Stationskatterna, har fått ett mail till vår alldeles egna hotmailadress. Och inte vilket mail som helst, må ni tro. Det är nämligen så, att vi har blivit dollarmiljonärer! Det blir väldans mycket i svenska kronor. Flera kattiljoner.


En massa sådana här ska vi få!

Lite tragiskt är det förstås. Vi är nämligen de närmsta släktingarna till några stackare som dog i en flygkrasch för några år sedan. Och nu, äntligen, har den afrikanska banken lyckats spåra upp oss. Inte illa gjort, med tanke på att vi inte riktigt har koll på våra stamtavlor själva. Vi är ju alldeles vanliga, fast förstås väldigt fina och trevliga, bondkatter.

Vi vill ju så hemskt gärna tassa iväg ett svar på det här fankattiska mailet. Tänk vad vi skulle kunna göra för så många miljoner! *drömmer* Litegrann skulle vi förstås köpa Dentisar och kattmynta för. Men vi skulle så gärna ge bort en del till olika katthem. Fast matte säger, att det är något lurt med det där mailet. *suckar* Så visst kommer vi att fortsätta stödja katthem, precis som vi brukar. Fast det kanske inte blir med några miljoner, utan lite mer blygsamma summor.  Men tänk om...


Den blivande kattiljonären Findus, i djupa funderingar .

20 kommentarer:

 1. Synd att de mailen bara är båg som försöker lura av godtrogna människor pengar...
  Att de fortfarande finns är obegripligt. De första av samma typ kom ju i början av 90-talet *suck*

  SvaraRadera
 2. Smulan, Amanda och deras 2-benta - matte fnissar och säger att de har slutat skicka mailen till godtrogna människor. Nu är det husdjurens tur! För det var alltså till VÅR mailadress det kom! :) Inte så lätt för en s.k. afrikansk bank att förstå ordet Stationskatterna. *hihi*

  SvaraRadera
 3. Näää, det förstås, men hur får de tag på er adress???
  Kunde inte en kattmynta odlare skicka några kilo prover av sin bästa kattmynta istället!!!

  SvaraRadera
 4. Fy så elakt att försöka lura ett par snälla katter som er så där. Jag har också fått liknande mail, fast husse säger att det bara är bluff allting. Lite synd, för ett par kattiljoner kronor skulle ju inte sitta fel.

  SvaraRadera
 5. Smulan och Amanda - kattmynta hade varit mycket bättre, förstås. I alla fall något mer trovärdigt. Man kan ju undra hur de samlar på sig mailadresser?

  Sippo - dummisar som skickar ut lurendrejerimail sådär. Vi som hade börjat planera för Dentisar- och renköttsfirande. Men visst hade det suttit fint med några kattiljoner på fickan. Eller var nu kissar har sina slantar.

  SvaraRadera
 6. Fyjam vad elakt att försöka lura 3 snälla sötta missar! Kattiljonerna hade ju inte alls varit så dumt, jag brukar också drömma om hur många katter man skulle kunna hjälpa om man fick så mycket pengar. Matte brukar köpa trisslotter som vi med spänning övervakar när hon skrapar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Visst vore det trevligt med massor kattiljoner!Men vi får nog säga som er matte, vi får fortsätta stödja olika katthem men utan kattiljoner..Fina bilder ! nosbuff

  SvaraRadera
 8. Mjau, det är som alla de där splitt nya BMW-bilarna som jag vinner gång på gång. Jag har bett dem att parkera dem i rad utanför porten men de verkar inte kunna navigera dit. Men hitta min mail kan dom!?? TassKram Wikki

  SvaraRadera
 9. JAg tycker ni kan skicka en stor kartong till de där människorna och säga att de kan lägga pengarna i den oc skicka till er.

  SvaraRadera
 10. Alice - det är fånigt med sådana som bara ska luras. *fräs* Trisslotter är riktigt spännande. Klart man måste hålla koll när matte skrapar. Fast helst vill vi ju skrapa lite själva också. Buff tillbaka.

  Dui och Deco - mjaaa, tänk vad mycket bra saker man hade kunnat göra för de pengarna. Men vi får göra så gott vi kan ändå. Fast ibland drömmer man ju... *kurr*

  Wikki - verkar jättekonstigt. Det är väl bara att köra dit bilen, tycker man! Tänk att de kör vilse varje gång?! Kurr och burr.

  Kattson - jättebra idé. Packa ned pengarna vore ju det enklaste. Portot kan ju inte vara något problem. De får så gärna ta några dollar till det från arvet. *fniss*

  SvaraRadera
 11. SÅ synd grabbar att det var ett lurendrejerimail :(
  För som ni skriver så tänk vad mycket grejer man kunde köpt för pengarna + skänkt bort :)
  Tackar för kommentaren hos oss :)
  Idag platsade jag en av Husses samlarbilar/leksaksbilar ner på golvet med ett brak ! Trodde aldrig att han gick så fort Husse !!! Han pekade minsann finger åt mig o lät sur så jag sprang o gömde mig i transportburen :( Efter 10-min si så där (jag har lite dålig tidsuppfattning) så kom han o hämtade mig o så fick jag ligga o gosa i sängen :) Har provat på att gå ut idag med sele o allt , kändes lite förnedrande faktiskt ! Sen var det ju en massa singel utanför o det kan man ju inte gå på !!! Så jag blev buren till slät mark (min blick funkade :). Blött gräs är förbaskat otrevligt man blir ju blöt om tassarna !!! Uscha !!! Tur dom bar in mig igen :) Nu sitter jag här vid datorn o dikterar vad Matte ska skriva. Hon verkar vara lättdresserad min nya Matte ;-)
  Ha det gott !
  Hälsningar Sherikaan ! P.S Matte hälsar så gott !

  SvaraRadera
 12. Lillagul - tråkigt med mail som bara luras. Man kan liksom inte låta bli att fantisera om pengar, fast man vet att det bara är bluff. Konstigt att människor blir så uppretade när något åker i golvet. Vi hjälper ju bara till och kontrollerar hållbarheten. Oftast har de inte så särskilt hållbara saker. Det är väl bra att känna till? Spännande att se, om det blir någon mer promenad. Det kanske är skojigare om det inte är blött ute. Fast... hos oss är det bara Rasmus som tycker om att vara ute i sele. Vilken tur du haft, som fått en lättdresserad matte. Det verkar lovande! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 13. Sluta spama Stationskatterna!!
  Hoppas ni får en underbar fredagskväll..
  Vi skall kolla IdoL med matte i soffan ikväll!! Kanske får vi en fredagsräka eller två!

  Tassar
  /Tre katter

  SvaraRadera
 14. Jag fick också ett sånt där mejl för en tid sedan. Blev jätteglad och kunde se alla räkor och Dentabits jag skulle köpa och dela med mig till alla katter av. Så berättar matte att det bara var bluffmejl. Blev så besviken. Dentabitsen fick vingar och flög ut genom fönstret. :(

  Varför försöker man lura små stackars katter?

  SvaraRadera
 15. Tre katter - mjau just det! *stampar med tassen* Vi ska nog också soffmysa med matte ikväll. En räka eller lite rökt skinka tackar vi inte nej till. Mums! Kurr och burr.

  Nea - vi minns när du skrev om mailet. Knasiga typer som skickar ut en massa dumma, luriga mail. Skicka iväg pengarna på en gång i stället! Det är så trist när Dentisplanerna försvinner likt hägringar. *sniff* Tassen!

  SvaraRadera
 16. Nämen, vilka typer. Lura stackars katter på detta viset. Obegränsat med dentisar låter underbart. Vi får vackert nöja oss med mattes snåla utdelning av dom ;-)

  SvaraRadera
 17. Sol-Måne - tänk att kunna ha tass om sitt eget godisförråd av Dentisar! Oj, vad vi skulle smaska i oss. *drömmer*

  SvaraRadera
 18. Mer Dentisar till katterna säger Ligan

  SvaraRadera
 19. Mer Dentisar till Katterna säger Ligan

  SvaraRadera
 20. Inkan och Ligan - vi injamar för full hals!
  kurr*

  SvaraRadera