lördag 16 oktober 2010

Uteservering

Matte var ute på egen hand, utan lillmissen, då hon sprang på en uteservering. Hon tänkte att vi nog skulle vilja se den. Det kan väl stämma. Vi tycker nog, att det ser ut att vara en väldigt trevlig restaurang för fjäderkotletter. Undrar om de släpper in kissar där, eller om man måste ha dunVIPpkort? I sanningens namn är vi kanske inte så intresserade av maten, utan av gästerna. De små pippisarna som smaskar i sig av vad fågelbordet erbjuder.


 Lutande tornet för pippisar.

De ser för go´a ut, de där dunvipporna. Söta! Söta menar, vi förstås.

12 kommentarer:

 1. Fin krog matte hittade! Fast jag tror inte att ni kan få nån VIP kort där, dessvärre.
  Ni får nöja er med dem ni ser genom fönstret. Lite orättvist att matte inte får servera nåt gottis utanför fönstret, som vår husse gör varje vinter. De är så roligt att se. Vi kan sitta och se på fjäderkottletterna länge. Snart är det verkligen dags att husse hänger upp en talgboll åt pippisarna.

  SvaraRadera
 2. Åååååhh, tänk om man hade vip-kort på den restaurangen... *drömmer*
  Håller med om att de ser verkligen goda ut *harkel* menar söta ut!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Jamande hyggligt av matte att ta bilder åt er. Med lite övning så kanske hon kan fånga ett par fjädervippor åt er också.

  SvaraRadera
 4. Verkar vara ett toppenställe, även för oss katter som inte är så aktiva i utelivet. Och serveringen av de läckra fjäderkotletterna går ju i flygande fart!

  SvaraRadera
 5. hihi Ni får gå dit själva.

  SvaraRadera
 6. Det var ju snällt av matte att tänka på er, men man vill ju gärna ha ett sån´t utanför fönstret.Verkar ha varit fullt uppn under veckan och som jamat, gosbrist är allvarligt! Nu ska vi vara hemma i fortsättningen har vi bestämt, det händer så mycket överallt när man är borta. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Här har inte 2-beningarna öppnat sin restaurang ännu , jag väntar med spänning på detta :)
  Har hört att man har en himla bra utsikt från ett av fönstrena här ?!
  Håller som bäst på att uppfostra mina nya 2-beningar och det mesta går helt efter planerna ;-)
  Trevlig söndag grabbar !
  Nu ska jag ut på promenad :)

  SvaraRadera
 8. Fågelbord är ju toppen som underhållning och det är klart att man blir sugen på en kotlett. Vi hörde hur matte pratade med husse om att det är dags att ta fram restaurangen som vi brukar ha utanför köksfönstret, och vi måste jama att vi verkligen ser fram emot det. Matte måste bara köpa frön nästa gång hon är på affären.

  Tass på er!

  SvaraRadera
 9. Där skulle vi också vilja ha VIP kort. Vi har aldrig ens sett ett sånt matställe. Rena paradiset jue.

  SvaraRadera
 10. Smulan och Amanda - tänk att få ha kattbio utanför fönstret. *drömmer* Det är säkert jättespännande att titta på. Matte har en Kitty Show DVD med fåglar, men det är ju inte samma sak (fast vi gillar den också).

  Alice - där hade verkligen ett VIP-kort suttit fint. Tänk att få sitta i närheten och titta på gästerna... *börjar vagga med rumpan* Kurr och burr.

  Sippo - hihi, vi skulle verkligen vilja se matte ladda för ett språng mot dunvipporna. Ihopkrupen på marken, och så börjar baken vagga på henne, när hon tar sats... *fniss*

  Gunilla och Frasse - det verkar vara en verkligt fin restaurang. Gott om plats även för en misse. Katt bland hermelinerna låter inget skoj, men katt bland talgoxarna kan vi nog tänka oss. :)

  Inkan - vi funderar just på hur... :) Fast tyvärr sätter nog matte stopp för de planerna, om vi känner henne rätt. Hon gillar småpippisar. Men det gör ju vi också!

  Dui och Deco - visst skulle vi vilja ha en talgboll eller fågelbord utanför rutan. Det vore ju jamarmysigt. Kul att ni är tillbaka igen! Det har verkligen varit en händelserik vecka bland kattbloggarna. Nosbuff tillbaka.

  Lillagul och Kjelle - vi är lite avis på alla missar som får ha kattbio utanför fönstret. *suckar längtande* Det blir säkert jättespännande. Kanske får vi se en bild av dig så småningom, där du sitter och spanar. Hoppas promenaden var trevlig och utan lösa grannskällisar.

  Molly och Grabbarna - hoppas er matte köper frön snart. Småpippisar kan man ju kika på hur länge som helst. Så sätter man lite nosavtryck på rutan samtidigt. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. fu va lyxigt! en alldeles egen restaurang *avis*

  SvaraRadera
 12. Sol-Måne - kanske om man kattmoflerar sig? Petar in lite påskfjädrar bakom öronen, eller rullar sig i mattes dunsockar. Då kanske de utfärdar ett VIP-kort! :) Visst ser det lockande ut. Kurr och burr.

  Maya - de där fjäderkotletterna har verkligen fått ett fint matställe. Nog borde väl fler restauranggäster vara välkomna? *funderar*

  SvaraRadera