torsdag 28 oktober 2010

Spinnande, spännande!

Jamarns, vad spännande! Vi har fått paket! Gladsvansarna pekar mot taket och våra nosar vibrerar. Är det månne lukten av Goliath och Lisen vi känner?


Paketet är jättestort. *spinner* Det har vi vunnit i en tävling som Goliath&Lisen och deras matte ordnade. Här jamade vi om vad vi skulle göra med vinsterna, om vi vann. Matte passade förstås på att ta kort av när vi öppnade paketet. Tyvärr blev en del foton lite suddiga. Det skyllde matte på att vi var alldeles vilda av myntan. *fnys* Äschjam, det är väl hon som inte kan tassografera!TACK snälla Golle och Lisen!

12 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Visst är det roligt med paket!Här har vi också fått paket idag! Det var Wikki som skickade bokomslaget vi vann på auktionen och sen hade snälla Wikki skickat med en hel hög med roliga saker. Både leksak och godis till oss och till matte också, och lite annat smått och gott. Och det bästa av allt var att både mitt och Wilmas namn stod på paketet! Fast matte gömde godiset och sa att det får vi i helgen. *fnysjam* Det är ju vårt godis! Tur att det är helg imorgon.
  Er mattes smörgås fnissade matte gott åt...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Oj, vad spännande att få ett sånt paket! När det kommer paket här brukar de bara innehålla papper och annat tråkigt. Bara kartongerna brukar vara kul, när de är tömda alltså. Skulle mycket hellre vilja ha ett paket som ert *drömmer*

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni blev uppspelta över ett sånt STORT paket ! Åh , med finfina grejer !
  Hoppas er matte såg masken innan hon åt kvällssmörgåsen *fniss*
  Bra gömställe ni hittat till godiset , det hade nog funkat här med ;-)

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder. Man verkligen ser hur ni har kul med presenterna ni fick. Jag skulle gärna vilja veta vad matte tänkte när hon fick se masken på sin smörgås. Fnissjam!

  SvaraRadera
 5. Åh så kul med paket!Ni fick väl ansvar för godiset? Musen hoppas vi att ni har testat i natt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Så matte la beslag på godiset trots att paketet var adresserat till er? Det var det fräckaste! Ska man inte kunna tävla ut saker till katter utan att mattarna lägger sig i. Nåjam, det var kul att se att ni uppskattade musebusen (det är en sån som är Golles favorit ;). Hoppas matte inte svalde myntamasken så ni kan ha lite skoj med den också!

  SvaraRadera
 7. Oj så fint paket ni fick. Snart får brevbäraren påökt för att leverera era mysig paket.
  Jättefint bildspel! Tack för den!
  Ha nu så roligt med innehållet i paketet och se till att matte inte äter upp er myntamask av MISS-tag *fniss*

  SvaraRadera
 8. Vilket finfint paket ni fick! Men vad gillade matte myntamasken?

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Alice - det är så spännande med paket, att man nästan slår knorr på svansen. Vad skojigt att ni också fick paket! Vi såg ju bokomslagen på bild hos Wikki och de var nog de snyggaste omslag vi sett! Fast varför man ska vänta med godis begriper vi inte riktigt? Det smakar ju lika gott nu! Mattes smörgås var en luring... *hihi* Kurr och burr.

  Gustav - håller med dig. För det mesta är det bara kartongerna som är skojiga med paket. Men det här var verkligen toppen! Alla kissar borde egentligen få små överraskningspaket lite då och då.

  Lillagul och Kjelle - det var så spännande att först bara nosa på paketet. Matte undrade så, vad det luktade, men det säger vi inte. Matte hittade masken på smörgåsen efter ett tag. Hon undrade nog, hur den kommit dit. *visslar oskyldigt* Vi tror, att godiset är alldeles, alldeles säkert där det ligger. Har inte sett matte putsa fönster på lääänge. *kurr*

  Sippo - vi hade verkligen jättekuligt när vi öppnade paketet och undersökte allt skoj! Det var svårt att veta säkert vad matte tänkte om smörgåsdekorationen. Fast hon lyfte en halvmeter från stolen. :D

  Dui och Deco - vi gömde godiset så bra, så vi hoppas att matte inte har hittat det. *oroliga* Gissa om vi lekte med musebusen! Både i sängen, och under den. Matte muttrade långa ramsor när hon försökte sova. Kurr och burr.

  Goliath och Lisen - godiset var så gott, men när vi tänker efter, har vi nog inte sett burken sedan igår. Inte kan väl matte ha hittat den? Vi älskar också att leka med sådana där musebusar! *gladsvans* Myntamasken kom i retur från smörgåsen till oss. HUR kunde matte veta att det var vi som lagt dit den? *stora ögon*

  Smulan och Amanda - tänk om brevbäraren kom med sådana skojigheter flera gånger... *drömmer* Vi har haft så roligt med leksakerna. Matte säger att det inte finns en matta som ligger rätt på golvet efter att vi har lekt. Men hon skrattar när hon säger det, så det gör nog ingenting. Vad bra att ni gillade bildspelet. Som tur är, fick vi tillbaka vår myntamask. Kurr och burr.

  Nea - visst var det ett fint paket! Matte tyckte nog att smörgåsen hade ett lite konstigt tuggmotstånd. Då plockade hon bort myntamasken. :) Men VI gillar den jättemycket. Tasskram.

  SvaraRadera
 10. Åh vad kul med paket.
  weeeeeeeeeeeeeeeee

  SvaraRadera
 11. Kalaspaket!
  Vi är lite nyfikna om svansen är avknipsad nu?
  /M&M

  SvaraRadera
 12. Inkan - överraskningar är bara såååå roligt! :) Kurr och burr.

  MAx och Måns - visst var det ett riktigt toppenpaket som gör kissemissar glada! Matte tyckte nog att toppen på svansen såg avgjort tuggad på senast hon såg muslingen. Kurr och burr.

  SvaraRadera