tisdag 3 augusti 2010

Äntligen!


Efter lång spaning såg vi dem äntligen: matte var på ingående tillsammans med gammelmatte och gammelhusse. Något flaxande utanför fönstret var det tyvärr inte frågan om. Det hade varit ganska underhållande att se! *fniss*Efter att ha hälsat var det dags att inspektera deras resväskor. Där fanns spännande dofter av deras missar, som inte följde med på resan. 


När så alla kontroller var gjorda, var det dags för det viktigaste momentet på hela dagsschemat: mat! Här kan man tydligt se, att det är väluppfostrade människor som kommer på besök. Vem får smaka först, mitt i alla förberedelser? Katterna, förstås!


Findus: Jamarns, vad smaskigt det här var! En smakupplevelse så att tassarna liksom lyfter från golvet. Minst en stjärna i guide Kattelin.
Gammelmatte vill vi hålla oss väl med! Även när det inte är matdags, förstås.

11 kommentarer:

 1. Vilka synnerligen väluppfostrade tvåbeningar! Hoppas det blir mycket av både gos och godis.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Vilken snäll gammelmatte ni har. Ni funderar inte på att hyra ut henne ibland? Hittade ni något spännande i väskorna då?

  SvaraRadera
 3. Härligt när de hälsar på! Det är nästan garanterat att man får mer goda saker då och mer gos! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. vilken snäll gammematte ni har!
  men ni glömmer väl inte att kommentera våra upptåg oxÅ?

  SvaraRadera
 5. Tänk att gammelmatte är så väluppfostrad, men jag tyckte ni sa att gammelhusse var med också. Jag läser inget om hans uppfostran. Han kanske inte har packat upp sitt godis till er än?

  SvaraRadera
 6. Oj, så bra ni kommer få det nu, tror jag. Det är ju jättepraktiskt att ni rår om varsin människa, alltid finns det åtminstone ett ledigt knä att ligga i. Säkert kommer det bli extra godsaker också. Jag tror att den där Söm-Ester hälsar på er litet också!

  SvaraRadera
 7. Alice - deras egna missar har uppfostrat dem väldans bra, tycker vi. Det är jätteskönt att ha tre par händer som kan gosa och klia. *myser spinnande*

  Sippo - vi ska genast fundera på en bra formulering... "gosvänlig tvåbening, utbildad mysolog, ytterst generös med mat, uthyres per timme". Ska be matte ta kort på lite magkli så borde saken vara saken vara klar, annonsen kan läggas ut på Catpower. Tass.

  Dui och Deco - Det är faktiskt väldans trevligt med besök. Det vet ju ni förstås, som har varit god värd/värdinna. Mat och gos i överflöd. *suckar lyckligt*

  Pip och Murre - hon är jättesnäll, gammelmatte! Alla katter borde, förutom matte/husse, ha en snäll gammelmatte och -husse som kan skämma bort en lite extra. Visst ska vi tassa över till er och hälsa på, men det är lite begränsat med tid när vi har främmande, som ni säkert förstår. Men en gång om dagen ska nog gå bra, hoppas vi. Kurr och burr.

  Kattson - en väluppfostrad gammelhusse har vi också, men där hann nog matte inte med att ta kort. Det har slunkit ner goda smakbitar med avsändare därifrån också! ;) Tassen.

  Gustav - vi har det så bra som tre jamare kan ha just nu! Mycket mys och godbitar. Hmm, om det är så här när Söm-Ester är här, så är det verkligen en lyxtillvaro. *kurr*

  SvaraRadera
 8. Vi trodde att matte hängde utanför fönstret när hon fotograferade er på fönsterkanten. Bra med såna där äldre tvåbeningar som vet vad man behöver nämligen god mat. Sen verkar de ha tid med magkli.

  SvaraRadera
 9. Pricken, Svart, Moses, Pi - mjao, det hade varit en syn, om matte hade försökt sig på dylika kattrobatiska övningar. *fniss* Det är verkligen toppen att ha kattvana mattesläktingar här på besök. *spinner nöjt* Mag- och hakklikvoten har ökat drastiskt sedan de kom. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Ja jag kan bara konstatera det vanliga: Människor kan verkligen vara bra att ha! Jag menar, som matlagare, ryggkliare och liknande...
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 11. Wikki - japp, alla de där sakerna gör de väldans bra. Och vilken lycka att ha flera stycken som inte vet om de andra redan gett lite godis... Tasskram.

  SvaraRadera