fredag 20 augusti 2010

Ko-Lars

Vi misstänker att matte börjar virra till saker alldeles förskräckligt. Hon har suttit och stirrat på datorn länge, och det var nog inte särskilt nyttigt för henne. Hon påstår att att hon jobbat med Ko-Lars. Men hallå! Det fattar väl vi, att det bara är fantasier. Lars är ett killnamn, ju! Då kan man väl inte vara en ko heller. Kor är faktiskt tjejer.


Isak: Det är ju jag i mitten! Men vilka är de andra grabbarna?

Historien blir ännu märkligare, för Ko-Pia har också omnämnts. Men hur våra kattögon än spanar, så ser vi ingen tjej på bilderna, ko eller ej. Där syns bara stiliga kattpojkar.

Findus: Mjausingen, så många rödtottar.

Rasmus: Titta! Där är ju min gladsvans! *vinkar*

Uppdrag granskning slutfört! Inga kor på isen. Eller på bilderna. Matte måste bestämt vila lite, innan det blir mer knappande på datorn.

16 kommentarer:

 1. "fniss" vilken rolig matte ni har! Vilka fina bilder på er! Men vi undrar vart Ko-Lars och Ko-Pia tog vägen, ni har väl inte plats med några kor hemma hos er??Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tänk så tvåbeningar kan röra till det! Tur att ni är med och reder ut begreppen. Annars skulle man ju bli alldeles snurrig!

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Men matte får nog allt jama om var Ko-Lars och Ko-Pia gömmer sig, jag kan inte heller se dem.

  SvaraRadera
 4. Ko-Lars och Ko-Pia??? Er matte behöver bestämt vila lite...
  Men vilka fantastiska bilder hon har klippt och klistrat på er. Jättefina på 3 lika stiliga grabbar *blink, blink*

  SvaraRadera
 5. hahhahahha Fler än jag som har problem med kor och tjejer och killar ser jag. *Fniss*

  SvaraRadera
 6. Har inte er matte besök av Söm-Ester? Det kanske är det som får henne att snurra till allt så här? Ko hit och ko dit, jag vet minsann hur en ko ser ut, och inte är det sådär i alla fall. Men stiliga katter finns där gott om!

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco - tack. Det hela är ett mysterium! Vi har noga kikat i hela lägenheten. Ingen ko någonstans. Ganksa skönt, för det skulle nog bli trångt på fönsterbrädan. Nosbuff.

  Kattson - nog är det tur att vi håller ordning här, alltid. (Vi har hållit tassarna också, för att blogghjälpens misse som var ute på vift ska komma hem!) Virrpannor kan vara så besvärliga, så det är bäst vi håller koll. *kurr*

  Alice - tack! Vi ser absolut ingen Ko-Lars eller Ko-Pia, men matte påstår att de finns mitt i inlägget. Haha, har du hört något så dumt? Kurr och burr.

  Smulan & Amanda - vi tackar och bugar! Vila var precis vad vi tyckte matte behövde. Hoppas att hon inte fått något datorvirus... Kurr och burr.

  Inkan - finns det fler mattar som trasslar till det med kossor? Konstigt. De enda kopojkar vi känner till, är de som pangar i vilda västernfilmer. Kurr och burr.

  Gustav - söm-Ester har vi inte tänkt på, men så måste det förstås vara! Skönt att höra av en sakkunnig, att där verkligen inte syns till några kor. *pustar ut* Tassen.

  SvaraRadera
 8. Hm, Ko-Lars och Ko-Pia. Det är kanske hemliga kodord så vi katter inte ska förstå vad egentligen menas. För som ovanstående katter jamar, vi ser väl att det är katter och inga kor.

  SvaraRadera
 9. Sippo - hemliga kodord, hmm. Tror du matte försöker ha hemlisar för oss? Det här måste utredas grundligt. Det syns ju, att det inte är kor på bilderna. Vi har ju inga stora plastbrickor i öronen. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Underbara bilder!
  Våran husse pratar också konstigt ibland, men o andra sidan förstår han ännu mer sällan vad vi säger. hehe

  /M&M

  SvaraRadera
 11. Max och Måns - tackar. Det kanske är ett typiskt drag hos tvåbeningar att prata konstigheter. Fast ni har rätt i, att förståelsen för jamiskan är under all kritik. :D Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. AHA nu trilla polletten ner vi har undrat vad en KO-PIST är och nu förstår vi. Det måste vara en sån där backe där en ko roar sig med skidåkning.

  SvaraRadera
 13. Jättefina bilder på er! :-)

  SvaraRadera
 14. Pricken, Svart, Moses, Pi - ko-pist! *fniss* Svanen Gunde var ju en hejare på skidor, så varför inte kon Rosa? Det tycker vi att de kan behöva efter sin dag i Bregottfabriken. Tass.

  Molly och Grabbarna - tack så mycket, jamar vi! *spinner* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 15. Här hemma brukar matte ibland laga till Lars-Agne.. Lite ruggigt tycker vi, det där med kannibalism! Men matte säger att det är nötfärs och pastaplattor och ostsås. Dom talar i tungor dom där människorna!

  SvaraRadera
 16. Goliath och Lisen - ruggigt! Matte brukar också äta Lars-Agne. Det är väl riktigt säkert att det är nötfärs och pasta? *ängsligt* Vi håller med om att människorna säger väldigt konstiga saker. Kurr och burr.

  SvaraRadera