måndag 30 augusti 2010

Soffpotatisar

Soffpotatisar! Har ni hört så fräckt! Det är vad matte kallar oss. Påstår att vi pälsar ned i soffan också. Gammelmatte och gammelhusse blev nog lite förskräckta när de kom, för matte hade inte hunnit rengöra soffan. Eh, den var nog i ludnaste laget. Fast det var säkert mest mattes hårstrån där, så det så. *fnyser*


Förresten så borde det vara enkelt att varna folk. Matte har ju faktiskt en hemskt fin och bra skylt.


OK, ni är varnade. Inget gnäll nu.

Dessutom så borde faktiskt matte tänkt på att använda den skojiga dörrstoppen, i stället för att stänga ute oskyldiga små missar från arbetsrummets lockande läckra sladdar.

Lugn. Jag fixar "öppet hus".

Båda de söta missarna har matte köpt från Nalle, som gör så oemotståndliga kattprylar. Avslutningsvis vill vi bara jama, att soffpotatisar är vi minsann inte! Förstår inte var matte får allt ifrån?

Potatisar?

9 kommentarer:

 1. Ibland undrar man sannerligen vad de menar?! Potatisar är runda eller ovala och har inga ben så det så!Förstår inte heller att vi alltid får skulden när det kommer till hår..Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Märkligt vad vi katter blir kallade mycket. Det är väl inte vårt fel att vi är utbildade inom många områden, bland annat soff-testare. Jag tror bara att våra människor är avundsjuka på oss.

  SvaraRadera
 3. Hos oss får alla med svarta kläder skylla sig själv så-det-så, speciellt när Amanda ska ligga i knät! Apselut inte vårt fel att vår päls fastnar på kläderna!

  Soffpotatis??? *fnyser* Soffans levande PRYDNADER!!!

  SvaraRadera
 4. Soffpotatis? *fnys* Potatisar har ju inte ens päls... Dessutom är det en kattlig rättighet att håra ner soffan, den blir ju både finare och skönare med lite päls!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Typiskt människor att skylla på oss katter bara för att dom tappar päls själva..*mutter*
  Det där med soff-potatisar kan hon ha för sej själv! jag ser inte minsta likhet mellan en potatis och er...? Hon borde skaffa glasögon tycker jag

  SvaraRadera
 6. Jag förstår inte detta eviga klagande på katthår? Vår päls som är så vacker! Ni har ju dessutom olika färg, så er soffa måste bli riktigt fint melerad, nästan som ett konstverk!
  Och potatissnacket förstår jag inte ett skvatt av. Ser hon inte skillnad på en potatis och er är det riktigt skrämmande!

  SvaraRadera
 7. Typiskt att ni ska bli beskyllda för att håra ner när det är mattes hår som ligger i soffan. Och till råga på det stänger hon er ute från arbetsrummet! Jag undrar också var matte får allt ifrån.

  SvaraRadera
 8. Menar hon soffliggare? Katter har ju inte ens rösträtt liksom! Men om vi hade det skulle vi förmodligen röstat på det parti som motionerat om fria dentabits för alla katter livet ut!

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco - ibland yrar hon nog i nattmössan, matte. Potatisar! *muttrar* Dessa ständiga påhopp om nedhårade saker är förbryllande. Nosbuff tillbaka.

  Sippo - det är nog inte helt otroligt att det är avundsjuka som ligger bakom. Vi katter är så oerhört mångkunniga, så det är svårt för tvåbeningar att matcha det.

  Smulan och Amanda - prydnader var ett mycket bättre ord. Det tyckte vi om! Kläderna blir ju bara snyggare med lite päls, så vi förstår inte tjatet riktigt.

  Alice - det har du förjamat rätt i, soffan blir ju jättemjuk och välstoppad med päls på! Snyggt är det också. Nosbuffar.

  Maya - matte är minsann rätt duktig på att pälsa ned själv, men klagar vi på henne? Skulle inte tro det! Ska jama om matte att skaffa bättre glasögon. Hennes nuvarande verkar inte hjälpa alls...

  Gustav - matte ska alltid borra ned sin nos i våra pälsar, men om, betonar OM, den händelsevis skulle ligga någon annanstans så är det evinnerliga jeremiader... Vi gillar ju vår melerade soffa! *sniff*

  Kattson - tycker nog att vi är orättvist anklagade. Stängda dörrar är inte kul. Om vi fick bestämma, skulle det inte finnas dörrar någonstans. Särskilt inte in till skafferiet... *fniss*

  Goliath och Lisen - kan det ha varit soffliggare matte menade? *funderar* Det låter faktiskt mycket trevligare. Fria Dentabits låter som ett mycket bra förslag!

  SvaraRadera