torsdag 12 augusti 2010

Måttlighet är en dygd

Det blev lite knasigt igår, med kattmyntan på den sköna sisalmattan. Alla vi Stationskatter var så ivriga att få ligga och njuta på mattan, att det uppstod vissa problem med kösystemet. *host* Idag meddelade matte, att vissa saker ska man njuta med måtta. Så dosen torkad kattmynta som strösslades ut var inte fullt lika riklig. Det gör inget. Det räcker alldeles utmärkt! *nöjda kurr* Och så slapp vi inbördeskrig, eller vad man ska kalla det.  Idag fick matte lite bilder på lillmissen, Rasmus. Det där nedra batteriet behövde ju laddas igår.


Rasmus: Ha, musis. Där fick jag dig allt!
Åååh, vad gosigt det här var. *kurr*
Du och jag, mattan.
Hoppsan!  Finns mattan i större storlek?

Sedan har vi hört, att vår bloggkompis Snuffe har fått åka till vettis, och stannar kvar där över natten. Vi håller alla tassar för att du snart är hemma igen, Snuffe! Många tasskramar till dig, samt till Sippo och husse.

11 kommentarer:

 1. Jättefina bilder som vanligt! Skönt att det inte blev något gruff i dag om turordningen. Kan vara bra med måtta ibland, så ni inte är nerknarkade varje dag.... *fniss*

  SvaraRadera
 2. Alice - det är bäst att vara sams. Vi var lite mer tålmodiga den här gången. Matte sa, att hon sparat på krutet. Fast vi tyckte, att det luktade som vanlig kattmynta. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Rackarns matta som inte var lite större. Man kan ju inte ramla av den så där utan vidare. Det borde finnas anti-ramla-räcke på den. Så tackar vi jamarmycket för stödet. *svanskram*

  SvaraRadera
 4. Sippo - man måste ju få rulla omkring och ha det mysigt utan att mattan tar slut. Hmm, ska kanske be matte gå tillbaka till djuraffären och se om de har en modell med räcken. Det var en jättesmart idé! Tröstande kurr till er alla.

  SvaraRadera
 5. Nya saker måste ju ALLA ha först och samtidigt *fniss* om matte dessutom gav mattan en överdos, är det ju hennes fel att ni blev lite otåliga på varandra.
  Njauis

  SvaraRadera
 6. Såna där mattor (och mattar eller hussar också för den delen) borde vara en rättighet för alla katter. Vet inte om det är ett ärende för Katternas Insändarbyrå precis, men bra idé vore det i alla fall.

  SvaraRadera
 7. Smulan, Amanda och deras 2-benta - precis så är det! Alla vill ju undersöka nyheten på en gång, och då har man inte tid att vänta, heller. Ska matte överdosera oss, kan hon minsann få betala skadestånd. I Dentabits, tack. Kurr och burr.

  Kattson - nog vore det bra om alla fick mysmattor. Mysmattar och -hussar också, förstås. Ni på katthemmet hittar på så mycket klurigheter. Få se vad nästa grej blir? *kurr*

  SvaraRadera
 8. Så himla fina bilder! Mattan verkar vara hur bra som helst, ska skrivas i vår önskelista. Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco - tack så mycket! Mattan är mysig. Opreparerad är den skön att vässa klorna på. Får den lite doping på sig så vill man bara inte tassa därifrån. *suckar lyckligt* Nosbuff tillbaka.

  SvaraRadera
 10. Kul att mattan är en succé hos er också. Den är en skön plats att uppsöka emellanåt när man behöver varva ner. Eller bara insupa ljuvliga dofter. Jättemysiga bilder, som alltid hemma i ert blogghus!

  SvaraRadera
 11. Gustav - vi tackar för berömmet, samt för tipset om mattan. Vi gillar den verkligen, med eller utan mynta. Egentligen borde man ha sisalmattor lite överallt här hemma. Vi föreslog matte att köpa lakan till sängen i det materialet, men då slog hon alldeles dövörat till. Undrar om mattar också kan ha selektiv hörsel? Kurr och burr.

  SvaraRadera