måndag 23 augusti 2010

Arbetsledare

Äntligen är det öppet hus här hemma! Inga stängda dörrar längre till spännande arbetsrummet, alltså. Rasmus är så glad att han nästan slår frivolter. Fast det ser ju ganska bedrövligt ut där inne, må vi jama. Sladdhärvan bakom datorn börjar likna en boa constrictor. Så tjock har den blivit, när alla sladdarna fått "fodral" på sig. Får väl hoppas att den inte sväljer matte. Eller en nyfiken katt som tassar förbi.

Sedan har matte varit strängt upptagen med att tömma rummet. Hon kallar det att röja, men det mesta skroten... hrm, sakerna menar vi, har bara flyttats tillfälligt till vardagsrummet. Här behövdes kloka och tassfasta råd från erfarna arbetsledare om det ska bli någon ordning.
Tro oss, matte. Det går mycket lättare om vi får sitta i hyllan och peka ut vägen!

Spanaren Rasmus: Håll i dig, Findus. Nu kommer det en tröskel.

8 kommentarer:

 1. Vilken skicklig arbetsledare! Tänk vilken tur att er matte har er! Hoppas ni fick bra lön för arbetet i form av dentisar.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Det var för väl att ingen är utestängd längre. Er matte skyndade väl på arbetet för att undvika ytterligare påbackning på böterna. Hoppas nu bara att det verkligen ÄR en sladdhärva bakom datorn, och inte en orm på maskerad? *orolig*

  SvaraRadera
 3. Alice - det gick riktigt bra, om vi får jama det själva. Matte blev jätteglad för hjälpen, tror vi. Lite snålt med lönen, tyvärr, men någon liten dentis blev det. Kurr och burr.

  Gustav - öppna dörrar är bäst! Nu börjar vi bli lite oroliga för datorn. *spänner blicken i den* Bara det inte gömmer sig något slingrade kramdjur där. Fyjam!

  SvaraRadera
 4. Vad ni sitter bra där! En riktig arbetsledning som kan peka med hela tassen! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hos oss finns inga stängda dörrar, bara ytterdörrn. Det finns kattluckor på de andra två. För vi har bara dom här på landet.
  Härligt att er matte äntligen öppnade till det spännande rummet, inte undra på att Rasmus är glad.
  Er arbetsledning är proffsig, klart att lön i form av Dentisar, Temptations och mjölklinser är ett måste.
  Ni ska se att det blir jättefint när matte har fixat och trixat färdigt med pinalerna under er tassfasta ledning. Mjauis

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - det är bäst att sitta en bit upp så att man har ordentlig överblick. Vi pekar och pekar, men matte är lite trög ibland. *suckar* Kurr och burr.

  Smulan och Amanda - nu är det som det brukar, öppna dörrar igen. Vi har alla tyckt att det är lite spännande när möbler flyttas, för då måste varje nytt ställe undersökas grundligt. Nu ser vi fram emot att få vår lön. Hörde du, matte? Tassen.

  SvaraRadera
 7. Det var en evig tur att matte öppnade dörren så att fri passage nu råder. Man slutar aldrig att förvånas över tvåbeningarnas tilltag. Fantastiskt att du Rasmus, som var den som råkade mest illa ut av mattes tilltag, är så storsint så du med stort intresse och kunskap deltar i flytten av hyllan. Annars hade den väl bara blivit stående?

  SvaraRadera
 8. Kattson - man får ha lite överseende med mäniskornas påhitt. Vi tyckte nog att det var bäst att instruera hur hyllan bäst skulle flyttas, annars vet man aldrig hur det hade gått. Tur att vi katter kan rycka in hela tiden! Kurr och burr.

  SvaraRadera