fredag 13 augusti 2010

Hallå bollen

Bollar och dörrar är inkompatibla. Här kommer en glad och lekfull kvittermisse dribblandes med en skojig boll. Livet leker. Plötsligt rullar bollen iväg lite för långt. Var hamnar den? Typiskt! Bakom dörren förstås.
Rasmus: Hallååå bollen! Var är du?
Bäst att känna efter ordentligt.
Slipp då! *surar* Förresten vill jag inte leka med dig längre. Ska minsann tvätta min tjusiga tass i stället.

Sedan måste vi jama, att vi nu har fått se ännu en mästare på kamouflage. De var faktiskt flera. Vad vi inte kan förstå, är varför inte matte tog med sig dem hem. Vi vet att hon alltid har en stor axelväska. Vi hade säkert kommit bra överens. Eller inte?
Duktiga på kamouflage. Fast de inte ens är katter.

9 kommentarer:

 1. Tur att matte inte tog hem dem.
  Hihi... ville ni ha egen cirkus hemma? Ni hade säkert haft skojsigt med dem.

  Mjauis

  SvaraRadera
 2. Tänk, man blir lika besviken varje gång det blir sådär.De var nästan lika duktiga som vi på kattoflage. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är typiskt att bollar jämt ska rulla iväg och gärna under möbler där man inte kommer åt och kan hämta dem.
  Vi håller med ovanstående om att det var tur att matte inte tog dessa små med sig hem!

  Tass

  SvaraRadera
 4. Stängda dörrar borde vara förbjudet enligt kattlagen för då kan inte roliga bollar smita in och gömma sig bakom dem.
  Oj vad duktiga de var på kattoflage fast de inte var katter, synd att inte matte tog dem med sig hem... *slickar om nosen*

  SvaraRadera
 5. Håller med föregående talare.

  SvaraRadera
 6. Visst är bollar retliga ibland? Man nästan tro att de gör så där bara för att bråka. Men det gav dig ju tid att tvätta din fina tass istället. Så håller jag med alla andra och jamar att det var tur att inte matte tog med sig såna där hem.

  SvaraRadera
 7. Smulan, Amanda och deras 2-benta - i alla fall de små liven hade nog varit skojiga lekkamrater. Fast om de haft sin hönsmamma med sig hade det kanske blivit mindre nöjsamt. Äsch, vi leker vidare med en påskfjäder i stället. Kurr och burr.

  Dui och Deco - Man kunde tro att det fanns en bollmagnet bakom dörrar och under låga skåp! Det är så trist. De där pippisarna var suveräna på att smälta in. Särskilt mamma höna. *kurr*

  Molly och Grabbarna - vi tycker det finns alldeles för mycket möbler i vägen när man ska leka. *mutter* Matte tyckte alldeles bestämt att vi inte skulle bjuda in fjäderkotletterna. Vi förstår inte riktigt varför. Tassen!

  Alice - dörrar är mest till besvär i alla fall. Jämt stängs de framför nosen på en, om det finns något skojsigt på andra sidan. Tinande räkor, till exempel. Det är fusk! Visst såg de ut att kunna bli goda vänner, de där dunbollarna? *slickar nosarna* Tasskram.

  Inkan8 - dörrar är fåniga! Nog såg de väl liiite spännande ut som lekkompisar, de där? *suckar*

  Sippo - retligt var jamet, matte brukar muttra något om att alla bollar bara försvinner, fast hon köpt massor. Men tassen blev ju snygg och uppfräschad i alla fall. Kanske var det tur att matte inte tog med sig pippifamiljen. Det hade säkert kostat extra på bussen och tåget. ;) Tass.

  SvaraRadera
 8. Det brukar ta lite tid att uppfostra bollar. De tror de kan göra som de vill! Men du kommer få pli på den snart!

  SvaraRadera
 9. Kattson - här ska plias! Rulla iväg och gömma sig sådär. Men jag ska nog slå klorna i bollen snart igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera