söndag 29 augusti 2010

Förkattaren Rasmus

Kvittermissen har varit strängt upptagen med sitt förkattande den senaste tiden. Han har tassat ned sina memoarer, jamar han. Eller i alla fall sina tassavtryck från sommaren. Det har varit en väldans spännande tid, då Rasmus börjat träna matte att gå i koppel. Man ser så många nya saker som behöver undersökas, och får känna naturens dofter på ett helt annat sätt än bara genom nätramar i fönstret, påstår han.


Här kommer lillmissens alster:


RASMUS SOMRIGHETER.
Få se om Rasmus tassar ihop någon uppföljare?

11 kommentarer:

 1. OH så härliga bilder, så duktig matte är, eller är det du Rasmus som har tassat ihop bilderna till ett fint bildspel? Du har haft en fin sommar, det syns!

  Mjauis och nospussar till er alla

  SvaraRadera
 2. Smulan och Amanda - både lillmissen och matte har nog haft sina tassar med i detta... :) Det var en jättestor händelse för Rasmus att få komma ut i vida världen, det märktes. Han har njutit i fulla drag. Nu har han ju vant sig vid att rasta matte, så få se hur det går när vintern närmar sig? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Wow, vad du kan! Visst är det härligt att komma ut!Vi håller med om att det är helt annorlunda att känna dofterna på riktigt så att säga. Och att tassa i gräs..mmmm. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Din matte är verkligen duktig, fast å andra sidan går det väl inte att misslyckas med ett så fankattiskt fint motiv...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - mjaaa, Rasmus är en händig misse. :) Härligt var rätta jamet, man kunde ju riktigt sticka in nosen bland alla spännande dofter. *drömmer* Gräs är så mjukt och fint under tassarna! Smaskigt är det också. Nosbuffar.

  Alice - tackar. Några bilder är både matte och lillmissen nöjda med, men du må tro att matte får radera en hel del som är suddiga och med bara halva katter på. *ler* Fast det är sant att vi katter blir sååå söta på kort! Vi minns ju de fina bilderna av dig på katthemmets blogg! Tasskram.

  SvaraRadera
 6. Vilket jättefint bildspel. *klappar tassarna* Man förstår ju direkt att ni katter har haft en tass eller tre med i tillverkningen. Bra gjort!

  SvaraRadera
 7. Sippo - visst märks det att det är en skarp katthjärna bakom projektet. Rasmus jamar, att han vill kunna kika på bildspelet när det blir kallt och mörkt ute och minnas...

  SvaraRadera
 8. Bergman, Scorsese, Coppola - alla bleknar i jämförelse. Ser med spänning fram mot uppföljarna!

  SvaraRadera
 9. Kattson -oj, vilket beröm. Ska jama lite med matte om råjjaltis på kommande filmer. Några askar Dentabits, allraminst.

  SvaraRadera
 10. Vi Biekatter har gjort en sida en Rasmus sida ja de andra STATIONSKATTERNA nämns också.
  En hyllning till FÖRKATTAREN och hans memoarer

  SvaraRadera
 11. Pricken, Svart, Moses, Pi -wow, vad spännande! Då måste vi genast tassa över och titta! *rusar iväg* Vad vi blev glada, det var en jättefin förkattarhyllning, tycker vi. Tack, vänner. *glada kurr*

  SvaraRadera